Υλικά
- 4 πατάτες κομμένες σε μπαστουνάκια ή ροδέλες
- 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
Εκτέλεση
- Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
- Καθαρίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε μπαστουνάκια ή ροδέλες. Βάζετε το τηγάνι στο μάτι της κουζίνας να κάψει.
- Πλένετε τις πατάτες και έτσι όπως είναι βρεγμένες τις αραδιάζετε (την μία δίπλα στην άλλη μέσα στο τηγάνι). Οι πατάτες με αυτό τον τρόπο ψήνονται σαν να είναι στη χόβολη.
- Χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο από τις τηγανητές, όμως πρέπει να τις έχετε συνεχώς στο νου για να μην αρπάξουν.
- Όταν ψηθούν, τις βγάζετε σε μια πιατέλα και τις πασπαλίζετε αν θέλετε με μπόλικη ρίγανη και αλάτι.