H Seat Sport παρέδωσε το 100ο Leon Cup Racer (το οποίο προορίζεται για την Target Competition Team) στα κεντρικά της γραφεία στην Abrera της Βαρκελώνης.

Μέσα σε μόλις 14 μήνες, ο σημαντικά μεγάλος αριθμός αυτοκινήτων που έχει πουληθεί αποδεικνύει το εξαιρετικό επίπεδο ζήτησης και απόκρισης στο πλαίσιο του Leon Eurocup, όσο και του TCR International Series, με 9 νίκες σε 14 αγώνες, καθώς και άλλων αγωνιστικών θεσμών, όπως του CER (Spanish Endurance Championship).

Η αυστριακή ομάδα θα αποκτήσει το 6ο αυτοκίνητο με το οποίο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο 2015 Leon Eurocup, παράλληλα με τα άλλα 5 Leon Cup Racer και με οδηγό τον νεαρό Ολλανδό Loris Hezemans.

Η δέσμευση της ομάδας από την Αυστρία αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα στην αυξανόμενη εμπιστοσύνη στην αγωνιστική ισχύ του Leon, ενός αυτοκινήτου που σχεδιάστηκε από το μηδέν από τη Seat Sport.

Το 100ο Leon Cup Racer έκανε το ντεμπούτο του το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Αυστρίας.

Το Leon Cup Racer κερδίζει συνέχεια οπαδούς και θαυμαστές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ ανταγωνιστικό αυτοκίνητο, χαρακτηριστικό που έχει αποδείξει σε όλες τις διοργανώσεις που εμφανίστηκε.

Διαθέτει ένα δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με μέγιστη ισχύ 330PS και 6τάχυτο κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη. Είναι ένα πολύ ελαφρύ αυτοκίνητο με χαμηλό κέντρο βάρους, χαρακτηριστικά που το κάνουν πολύ γρήγορο και απολαυστικό στην οδήγηση.

seatg2

Νίκος Τσάδαρης