Αργούν οι τελευταίες προσθήκες μέσων στον Παναθηναϊκό και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το πρόβλημα με τον Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος ακολουθεί αγωγή για το αιμάτωμα που υπέστη στο μάτι από μία «αδέσποτη» μπαλιά και οι πιθανότητες να προλάβει την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή δεν είναι με το μέρος του. Ακόμη και χθες είχε έντονες ενοχλήσεις, ενώ η καθοριστική μέρα για τη συμμετοχή του στο ματς της Λεωφόρου θα είναι η Τετάρτη, όταν και θα εξεταστεί.

Η προετοιμασία της ομάδας κορυφώνεται από αύριο (σήμερα υπάρχει ρεπό), με τις προπονήσεις μέχρι και την Πέμπτη να είναι διπλές και την Παρασκευή και το Σάββατο μόνο απογευματινές. «Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνατε και αν δίνει ο καθένας τον καλύτερό του εαυτό η ομάδα θα παρουσιάζει όλο και καλύτερο πρόσωπο. Αρχίζει μια δύσκολη σεζόν και έχει σημασία να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα», είπε στους παίκτες του χθες ο Γιάννης Αναστασίου.

Στο περίμενε

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν βρίσκεται στη Νότιο Αφρική και περιμένει από μέρα σε μέρα την έκδοση βίζας για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει για τέσσερα χρόνια. Η συμφωνία με τον 20χρονο Νιγηριανό μεσοεπιθετικό πρέπει να θεωρείται δεδομένη, σε αντίθεση με αυτή με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Κροάτη μέσο, αλλά αυτός ακόμη δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την ελευθέρας του αφού διαφωνεί με τη Σπόρτινγκ στους όρους του διαζυγίου και ειδικότερα στο ύψος της αποζημίωσης. Το ενδεχόμενο δανεισμού δεν έχει αποκλειστεί, ενώ πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να «αρπάξει» τον 32χρονο άσο κάποια ομάδα που θα ικανοποιήσει και τους Πορτογάλους. Όσον αφορά στον Μαχαμαντού Ντιαρά, το θέμα του δείχνει για την ώρα να έχει παγώσει.

Πηγή: sprort-fm.gr