H Έλενα Τοπαλίδου έκανε μια αλλαγή στο κούρεμα και στο χρώμα των μαλλιών της, τόσο αναπάντεχη, όσο ακριβώς ήταν και η χορευτική φιγούρα που έκανε μέσα στην εκκλησία όταν πριν από μερικούς μήνες παντρεύτηκε τον σύντροφό της και πατέρα του γιου της, Νίκο Κουρή.

Η χορεύτρια αποχωρίστηκε το πάρα πολύ κοντό μαύρο καρέ της και υιοθέτησε ένα ginger pixie cut και το είδαμε ξαφνικά μπροστά μας μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας μαζί με τους αρχιτέκτονες της αλλαγής Χρόνη Τζίμο και Νικόλα Βιλλιώτη.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, μια γυναίκα που αποφασίζει να αλλάξει δραστικά τα μαλλιά της υποδηλώνει ότι θέλει να αλλάξει πλεύση, να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, να κάνει μια φρέσκια αρχή, να ανεξαρτητοποιηθεί, ωστόσο δεν γνωρίζουμε εάν αυτή η αλλαγή συνδέεται με το φημολογούμενο χωρισμό της από τον Νίκο Κουρή.

Η Έλενα Τοπαλίδου λοιπόν έκοψε τα μαλλιά της σε ένα a la garcon κούρεμα και υιοθέτησε ένα ανοιχτό ginger χρώμα με τον Χρόνη Τζίμο να επιμελείται το κόψιμο και τον Νικόλα Βιλλιώτη τη βαφή. Σαφώς και η αλλαγή είναι ακραία, καθώς μπορεί τα μαλλιά της να ήταν ήδη κοντά και φαινομενικά να μην αποχωρίστηκε πολύ μήκος, ωστόσο ένα pixie κούρεμα έχει πάντοτε εντελώς διαφορετικό ύφος από οποιοδήποτε άλλο, ακόμη κι αν αυτό είναι το πιο κοντό καρέ του κόσμου που είχε πριν η χορεύτρια. Σε συνδυασμό μάλιστα και με την έντονη αλλαγή στο χρώμα, μιλάμε για μια edgy make over αλλαγή.

Aκόμη δεν έχουμε δει πολλές πόζες από το νέο hairlook της Έλενας Τοπαλίδου, αλλά στην πρώτη αυτή φωτογραφία είδαμε πως το συνδύασε με ένα έντονο πορτοκαλί κραγιόν, ενώ δεν πείραξε το σκούρο χρώμα των φρυδιών της. Θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το styling που θα ακολουθήσει με το νέο hair look της αλλά και να μάθουμε το λόγο που κοιτά έτσι τον Χρόνη Τζίμο.