Σε τετραψήφιο αριθμό διαρκείας έφτασε ο Παναθηναϊκός. Ανοικτό το ενδεχόμενο νέας προσθήκης, με το ενδιαφέρον για τον Παπαπέτρου να έχει αναθερμανθεί και «παράθυρο» για μεταγραφή πλέι μέικερ.

Τον αριθμό των 1.084 διαρκείας είχε διαθέσει μέχρι και χθες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μπορεί το νούμερο να μην προκαλεί… ίλιγγο, ωστόσο η διοίκηση της ΚΑΕ είναι αρχικά ικανοποιημένη και δεδομένου ότι απομένουν σχεδόν δύο μήνες για την έναρξη των επίσημων αγώνων, αλλά και το ότι διανύουμε μία «νεκρή» περίοδο αισιοδοξεί ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σημαντικά.

Άλλωστε οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές (αρχίζουν από 150 ευρώ, ενώ για τους ανέργους προβλέπεται κάρτα 130 ευρώ), υπάρχουν διευκολύνσεις στις πληρωμές και παράλληλα οι φίλοι της ομάδας εξασφαλίζουν θέση για πάρα πολλά παιχνίδια σε εγχώριες διοργανώσεις και Ευρωλίγκα. Όλα αυτά την ώρα που η διαμάχη με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ δεν έχει επιλυθεί και η παραμονή του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο κλειστό της χώρας δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Παπαπέτρου και «παράθυρο»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιάννη Παπαπέτρου είναι δεδομένο. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε κρούση στον παίκτη, δίχως να έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο πως έγινε συγκεκριμένη πρόταση. Λέγεται πως τις τελευταίες ημέρες το θέμα έχει αναθερμανθεί και ο 19χρονος φόργουορντ, που έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, είναι σε σκέψεις. Το πιθανότερο είναι να παραμείνει στο κολέγιο του Τέξας, αλλά να συνεχίσει να τον παρακολουθεί και πιθανώς να τον… περιμένει ο Παναθηναϊκός. Ούτως ή άλλως επί της παρούσης στη θέση που αγωνίζεται υπάρχουν πολλές λύσεις (Ματσιούλις, Γιάνκοβιτς, Μπράμος) και δεν θα είχε πολύ «χώρο» και χρόνο στην ομάδα.

Στο μεταξύ, μετά και την προσθήκη του Μάικ Μπατίστ που ήρθε να πλαισιώσει τη γραμμή των ψηλών δίπλα σε Λάσμε, Γκιστ, Φώτση και Μαυροκεφαλίδη, υπάρχει σκέψη να δοθεί δανεικός ο Γάιος Σκορδίλης (ενδιαφέρεται το Ρέθυμνο), όπως επίσης και να αποκτηθεί ένας Έλληνας πλέι μέικερ για να δίνει ανάσες στους υπόλοιπους γκαρντ στα «εύκολα» ματς της Α1.

Πηγή: sport-fm.gr