Μπορεί το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής να αρχίζει (πιθανότατα) τον Οκτώβριο, ωστόσο η ΑΕΚ θέλει να δημιουργήσει το συντομότερο δυνατό ένα ισχυρό ρόστερ.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων των Ανάκογλου, Τσουμάγκα και Τσουκαλά ήταν μόνο η αρχή. Σήμερα αναμένεται να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Νίκου Γεωργέα στην ΑΕΚ, αλλά και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αινεία Καλογέρη, ενώ πιθανώς να συμβεί το ίδιο και με τον Κωνσταντίνο Βλάχο. Δεδομένο είναι, δε, ότι θα γίνει πρόταση συμβολαίου στον Αλέξανδρο Νικολιά. Οι τρεις παίκτες εκπροσωπούνται από τον Γιάννη Ευαγγελόπουλο, που θα κάνει μία κουβέντα και για τους Γιάννη Καραλή και Χρήστο Αρκούδα. Οι πιθανότητες παραμονής του πρώτου είναι αρκετές, αλλά ελάχιστες για τον δεύτερο.

Όσον αφορά στον Παύλο Μητρόπουλο, που επίσης έχει τον ίδιο μάνατζερ, το θέμα εναπόκειται πλέον στις επαφές με τον Παναιτωλικό, αφού ο 23χρονος μεσοαμυντικός θέλει να παραμείνει, ωστόσο θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο σύλλογος του Αγρινίου. Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται οι Ταξιάρχης Φούντας και Βαλεντίνος Βλάχος, που οδεύουν στο εξωτερικό.

Η πλευρά της ΑΕΚ θα καταθέσει μέχρι την Τρίτη την τελική της πρόταση στον Γιώργο Κουτρουμπή, που θα αφορά πιθανότατα τετραετές συμβόλαιο. Ο 22χρονος αμυντικός έχει βασική θέση στα πλάνα για την επόμενη σεζόν, αλλά η αρχική προσφορά δεν τον είχε ικανοποιήσει και έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση με τον Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος εκπροσωπεί τους Φέτση, Τσούπρο, Γροντή, Νικολόπουλο και Κουρέλλα, αλλά και τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές, μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν νέες επαφές με τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Βασίλη Ρόβα και Φώτη Γεωργίου, που είναι οι μεγάλοι στόχοι για τις θέσεις των σέντερ φορ, αμυντικού χαφ και δεξιού εξτρέμ αντίστοιχα. Για την άμυνα, στο προσκήνιο έχει περάσει το όνομα του Τάσου Αυλωνίτη, ωστόσο ο 23χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με την ομάδα του.

Πηγή: sport-fm.gr