Ο Ηλίας Βρεττός έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Τρίτης 23/07 στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool όπου ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή στην Τουρκία καθώς κλήθηκε να σχολιάσει και τον Χρήστο Μάστορα στην βιογραφική ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη

«Η Δέσποινα είναι ένας πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος και νομίζω ότι, εάν έπραξε κάπως, θα το σκέφτηκε πολύ σοβαρά για να το κάνει. Σε κάθε περίπτωση, άλλο μουσική και άλλο πολιτική. Κανονικά η μουσική θα έπρεπε να ενώνει, να τη χρησιμοποιούμε για να γίνουμε φίλοι», τόνισε ο Ηλίας Βρεττός.

«Θεωρώ πολύ δύσκολο task να υποδυθείς έναν τεράστιο θρύλο του ελληνικού τραγουδιού. Ο Χρήστος Μάστορας είναι πολύ ταλαντούχος κι είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει εξαιρετικά. Εύχομαι καλή επιτυχία», απάντησε ο ίδιος ο τραγουδιστής σε ερώτηση για την ταινία «Υπάρχω».

«Η τηλεόραση μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση, το απόλαυσα και με το παραπάνω. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, επειδή θέλω να επικεντρωθώ στη μουσική, θα ξανάκανα τηλεόραση μόνο εάν κάτι είχε να κάνει με την κύρια δουλειά μου. Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δύο, θεωρώ ότι το τραγούδι είναι πολύ πιο δύσκολο από την παρουσίαση», επισήμανε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Βρεττός.