«Μια χαρά είμαστε με την Όλγα, θα εκσυγχρονίσουμε συλλογικά το κόμμα» απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης για την επεισοδιακή συνεδρίαση της γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη σε ένα αίτημα της μειοψηφίας για αλλαγή της ημερομηνίας του Καταστατικού Συνεδρίου που έχει οριστεί για τις 4 με 6 Οκτωβρίου προκάλεσε την «έκρηξη» των στελεχών της «φρουράς Τσίπρα» και την αποχώρησή τους από τη διαδικασία, η οποία διεκόπη και θα επαναληφθεί την Τετάρτη.

Με ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει ότι είναι σε ρήξη με την Όλγα Γεροβασίλη και επιτίθεται στο «Πρώτο Θέμα».

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του αναφέρει: «Να’τοι πάλι! Μια χαρά είμαστε με την Όλγα. Μην ανησυχείτε. Θα εκσυγχρονίσουμε συλλογικά το κόμμα μας για να ανταποκριθεί στην κοινωνία χωρίς να είναι δέσμιο κανενός συμφέροντος. Και να μην ξεχνάμε τι πόλεμο είχατε κάνει στην Όλγα για το Πόθεν Έσχες της για 20Euro… Ναι: για 20 Euro, ενώ εσείς κουρέψατε δάνεια 10 εκ. Euro με το κόστος να μετακυλίεται στον Έλληνα φορολογούμενο. Αυτοί είστε. Και δεν θα μας διασπάσετε ποτέ. Αλλά μιας και δεν έχετε τι άλλο να πείτε για την ‘επιχειρηματική’ σας πορεία στο κράτος που λέγεται Ελλάδα, πείτε μας και πώς έφυγε από το μετοχικό σχήμα η οικογένεια του συνιδρυτή της εφημερίδας σας. Η ηθική της Αριστεράς -και η δική μου- δεν διαπραγματεύεται πίσω από τις πόρτες τραπεζών, όπως έχετε συνηθίσει.

ΥΓ: Περιμένουμε απαντήσεις για τη διαδρομή των δανείων σας σε funds».