Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Λαμία, με έναν 51χρονο άνδρα να πέφτει νεκρός την ώρα που έσκαβε για να ανοίξει λάκκο για να πραγματοποιηθεί μια κηδεία.

Από τον ανταποκριτή μας στη Στερεά Ελλάδα LamiaReport

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (23/7) στο Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Λαμίας, καθώς την ώρα που έφτασαν οι συγγενείς νεκρού για να πραγματοποιήσουν την ταφή του, είδαν έναν άνθρωπο να ξεψυχάει πάνω στον τάφο.

Παρά την άμεση κλήση του ασθενοφόρου και την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας που βρίσκεται στα 800 μέτρα από το Κοιμητήριο, ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε.

Πρόκειται για τον 51χρονο δημοτικό υπάλληλο Γιάννη Μητσόπουλο, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος τα τελευταία 13-14 χρόνια βοηθούσε σημαντικά στον ευπρεπισμό του συγκεκριμένου κοιμητηρίου.

Οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

«Ένας γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού…» λένε οι συνάδελφοί του. «Ένας δίμετρος παραπονιάρης που δεν του άρεσε η αδικία», προσθέτουν και συμπληρώνουν: «Ένας δίμετρος γίγαντας που μπορούσες άνετα να του πάρεις την ψυχή με ένα παρακαλώ. Μπροστάρης στον αγώνα των απολυμένων συμβασιούχων το 2017».