Σε δύο παίκτες που έλαμψαν με την παρουσία τους στη φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στρέφεται ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για τον Φώτη Γεωργίου και το Νίκο Κοροβέση, στους οποίους είναι πολύ πιθανό να γίνουν προτάσεις τις επόμενες ημέρες.

Ο πρώτος είναι 28 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ και τον παρακολούθησε χθες ο Νίκος Νταμπίζας στον αγώνα των Ηπειρωτών με τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες. Μένει ελεύθερος και είναι ψηλά στη λίστα των «πράσινων», καθώς θεωρείται μία πολύ καλή λύση για τη συγκεκριμένη θέση. Αντίθετα, πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Νίκου Κοροβέση. Ο 23χρονος αριστερός χαφ, που χθες δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας, έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ. Θα γίνει πρόταση για την απόκτησή του, αλλά είναι δύσκολο να γίνει δεκτή λόγω των απαιτήσεων που έχουν οι Γιαννιώτες και του ενδιαφέροντος που έχει συγκεντρώσει ο νεαρός άσος.

Ανακοινώνει Μπαϊράμι, παίρνει σειρά ο Μπεργκ
Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού θα είναι ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός αριστερός εξτρέμ έφτασε χθες βράδυ στην Αθήνα, σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει, ενώ πιθανότατα την Τρίτη θα παρουσιαστεί κι εν συνεχεία θα αναχωρήσει για διακοπές μέχρι να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση.

Τον 25χρονο άσο θα διαδεχτεί ένας συμπατριώτης του, ο Μάρκους Μπεργκ. Η συμφωνία για την απόκτηση του Σουηδού φορ είναι δεδομένη και αφορά τριετές συμβόλαιο. Τον παίκτη θα συναντήσει τις επόμενες μέρες ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ ο ίδιος αναμένεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Απαντά ο Καραγκούνης
Μετά το ματς της Εθνικής με τη Λιθουανία την προσεχή Παρασκευή θα απαντήσει ο Γιώργος Καραγκούνης στην πρόταση του Παναθηναϊκού να επιστρέψει. Ο πολύπειρος μέσος σκέφτεται θετικά το ενδεχόμενο αυτό και εφόσον δεν προκύψει κάτι που να τον καλύπτει από το εξωτερικό, θα πει το μεγάλο «ναι». Σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η μεγάλη επιστροφή, πιθανώς να ατονήσει το ενδιαφέρον για τον Τομάς Μπόρεκ και να προχωρήσει το «τριφύλλι» πιο δυναμικά για τον Ζονατάν Ντελαπλάς, ώστε να καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ με τον 27χρονο Γάλλο που μένει ελεύθερος από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Πηγή: sport-fm.gr