Λιγότερο από μία εβδομάδα απέμεινε πλέον στον Ολυμπιακό για να καλύψει το κενό που προέκυψε με τον σοβαρό τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη, με παίκτη που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Top 16.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά 4-5 περιπτώσεων που έχει εντοπίσει. Στη λίστα παραμένουν οι Σέλβιν Μακ (αρέσει περισσότερο από όλους αλλά έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ), Σον Σινγκλετέρι και Ντορόν Πέρκινς (δεν καλύπτουν απόλυτα τα «θέλω» του τεχνικού τιμ), αλλά παραμένει ανοικτό το «παράθυρο» για τον Τζέρεμι Πάργκο.

Ο 26χρονος γκαρντ υπέγραψε στις 7 Φεβρουαρίου δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Σίξερς κι εφόσον αυτό δεν ανανεωθεί, θα γίνει πάλι διαθέσιμος. Βέβαια τότε θα απομένει ελάχιστος χρόνος για τον Ολυμπιακό προκειμένου να προλάβει την προθεσμία της 20ης Φεβρουαρίου. Πάντως οι πιθανότητες να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Φιλαδέλφεια ο Πάργκο (δεκαήμερο ή ως το τέλος της σεζόν) δεν είναι λίγες. Ήδη έχει παίξει σε τρία ματς έχοντας 8 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε περίπου 23 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Πηγή: sport-fm.gr