Ως… έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε την διαιτησία του Δαλούκα στο «Κλ. Βικελίδης» ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης που έκανε λόγο και για «παρακράτος»!!!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, προχώρησε σήμερα το βράδυ σε μία ολομέτωπη επίθεση κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό ενώ υπογράμμισε πως πρέπει επιτέλους να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Μίλησε μάλιστα για παρακράτος.

«Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα. Ένα έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά της Ελλάδας. Ήρθαμε εδώ πριν 2 μήνες προσφέραμε χρήματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κάναμε ένα τεράστιο λάθος, σε μια εποχή που οι οικονομικές συγκυρίες ήταν πολύ δύσκολες.

Για ν’ αναβαθμίσουμε το ποδόσφαιρο θα πρέπει πρώτα να το… ξεβρωμίσουμε από το παρακράτος των διαιτητών και παραγόντων που μεγαλούργησαν πέρυσι και συνεχίζουν να μεγαλουργούν και φέτος. Σήμερα ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς ενώ θα έπρεπε να είχε έξι και ο Πανθηναϊκός έχει τέσσερις βαθμούς ενώ θα έπρεπε να είχε δύο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Άρη. Έγινε ένα μεγάλο έγκλημα. Θα έπρεπε να βγει ο κ. Κόντης αλλά και ο Παναθηναϊκός να το καταδικάσουν. Είναι λυπηρό. Σήμερα τα ψέματα τελειώνουν.

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ ή των υπολοίπων ομάδων είναι γελασμένος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο κ. Δαλούκας και οι άλλοι κύριοι Δαλούκες πρέπει να κρεμάσουν σήμερα την σφυρίχτρα τους.

Πρέπει να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Πρέπει να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας. Ευχαριστώ».

Πηγή: gazzetta.gr