Με την ευκαιρία του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Ρικάρντο Μπιγκόν, μίλησε σε Ιταλούς δημοσιογράφους και κλήθηκε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τον Τοροσίδη και τον Βάργκας. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τον Έλληνα να μετακομίζει στη Νάπολη, ενώ ο Χιλιανός φέρεται να είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον Μιραλάς.

Το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νάπολι, που έγινε στο Σαν Πάολο και έληξε με 3-0 για την Ιταλική ομάδα, έδωσε την αφορμή σε εφημερίδες της γειτονικής χώρας να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των «παρτενοπέι» για τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός φερόταν να είναι κοντά σε μετακίνηση στον ιταλικό νότο και αναμενόταν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Την κατάσταση ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Ρικάρντο Μπιγκόν, που μίλησε για το θέμα. «Ο Τοροσίδης είναι καλός παίκτης, αλλά παίζει σε θέση που εμείς είμαστε καλυμμένοι. Αν, πάντως, βρεθεί μια κοινή βάση διαπραγμάτευσης, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει μέχρι το τέλος των μεταγραφών», δήλωσε, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Για την υπόθεση του Εντουάρντο Βάργκας, που φέρεται να είναι στόχος του Ολυμπιακού, ο Μπιγκόν τόνισε πως «είναι λογικό να ζητάει να παίζει περισσότερο, αλλά αυτό θα το πετύχει μόνος του, με την απόδοσή του. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Σε ό,τι αφορά εμάς, η θέση του στην ομάδα δεν αμφισβητείται και πρόθεσή μας είναι να τον κρατήσουμε γιατί πιστεύουμε στις δυνατότητές του.»

Πηγή: sport-fm.gr