Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της εθνικής Ρωσίας κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού εμφανίστηκε ο Φάμπιο Καπέλο. Ο Ιταλός τεχνικός, που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Ρωσίας, τόνισε πως το ματς κόντρα στην ομάδα του Ντρογκμπά ήταν δύσκολο, αλλά οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν σε όσα τους είχε ζητήσει.

Το τέλος του Euro βρήκε την εθνική Ρωσίας χωρίς προπονητή, αφού ο Ντικ Άντβοκατ είχε ήδη αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο αντικαταστάτης του βρέθηκε στο πρόσωπο του Φάμπιο Καπέλο. Ο πετυχημένος Ιταλός τεχνικός κλήθηκε να οδηγήσει τη Ρωσία στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, που θα γίνει στη Βραζιλία.

Την Τετάρτη ο Καπέλο κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Ρωσίας, στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. Μπορεί να μην κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη, αφού ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 1-1, ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος με αυτά που είδε. « Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, αφού αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πολύ δυνατή, τη στιγμή που εμείς πρέπει ακόμα να γνωριστούμε. Γνώριζα πως η Ρωσία είναι μια καλή ομάδα και με αυτό το παιχνίδι επιβεβαιώθηκα», τόνισε ο Καπέλο.

Ο Ιταλός χρησιμοποίησε κάποιους νέους παίκτες. Ποιες είναι οι εντυπώσεις του; «Είναι αλήθεια πως ήθελα να δω μερικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα μας φανούν χρήσιμοι στο μέλλον. Πρέπει να παραδεχτώ πως με ικανοποίησε η εμφάνισή τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που μου έδειξαν», απάντησε ο Καπέλο.

Πηγή: sport-fm.gr