Στην διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει επίσημες προτάσεις για ορισμένους ποδοσφαιριστές προχώρησε η διοίκηση του συλλόγου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνεται η απαραίτητη προεργασία για να είναι έτοιμοι με την επιστροφή του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την Πορτογαλία.

«Δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη σε κανένα θέμα. Και δεν έχουμε κάνει και καμιά πρόταση σε κανέναν ποδοσφαιριστή, εκτός από αυτούς που έχουν ήδη υπογράψει», ειπώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και αναμένεται από αύριο να σημειωθούν εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα.

Πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού σε συνεργασία με τη διοίκηση είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα καλύψει το κενό που αφήνει στην άμυνα ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ένας μπακ στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Βασίλης Τοροσίδης, δύο παίκτες για το κέντρο της μεσαίας γραμμής και ένας ακραίος επιθετικός (παρότι υπάρχουν οι Μιραλάς, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος).

Όπως γράφει η SportDay, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προγραμματίσει να δώσουν ένα πολύ καλό ποσό για την εποχή, για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Κριστιάν Τσάβες.

Οι Πειραιώτες διαψεύδουν ότι έχουν έρθει σε επαφή με την Μπόκα Τζούνιορς, όμως στην Αργεντινή επιμένουν ότι έχει γίνει κρούση και έχει κατατεθεί μία πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Αν, όντως, μπορεί να γίνει συζήτηση σε επίπεδο 2,5 εκατομμυρίων ή σε επίπεδο συνιδιοκτησίας, τότε θα υπάρχει βάση να προχωρήσει ο Ολυμπιακός, αν δεν εισηγηθεί την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή ο Ζαρντίμ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους για τον Πάουλο Μασάδο, ο οποίος πιέζει από την πλευρά του όσο μπορεί τη διοίκηση της Τουλούζ να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να αξιώνει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι η «δουλειά» μπορεί να γίνει και στα 2 εκατ. ευρώ.

Συζήτηση με τη διοίκηση αναμένεται να έχει το επόμενο διάστημα ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θα κληθεί να ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την πρόταση που θα κάνει ο Ολυμπιακός στον διεθνή μπακ-χαφ, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική στο Euro 2012.

Νέο δημοσίευμα υπήρχε χθες στην Ισπανία για τον Πάμπλο Ορμπάιθ και συγκεκριμένα σημειωνόταν ότι οι επιλογές του είναι ή να μείνει στην Αθλέτικ, αν και μέχρι πρόσφατα αυτό είχε αποκλειστεί ή να φύγει και να παίξει στην Οσασούνα ή τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να συνεχίσουν το… παιδομάζωμα και να πάρουν και άλλους νεαρούς Έλληνας ποδοσφαιριστές, έχοντας ως στόχο να επενδύσει στο μέλλον της ομάδας και γιατί όχι στην ενίσχυση της Εθνικής στο μέλλον. Δύο από αυτούς που εξετάζονται είναι ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Θανάσης Καραγκούνης του Ατρομήτου.

Πηγή: sport-fm