Υλικά

  • 100 γρ. αλεύρι βρώμης
  • 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 αυγό
  • 50 γρ. μέλι
  • 30 γρ. κακάο
  • 50- 60 γρ. γάλα
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε σε ένα μπολ το αυγό και το γάλα και ανακατέψτε καλά.
  3. Προσθέστε το μπέικιν πάουντερ στο αλεύρι και ανακατέψτε να ενσωματωθεί στο αλεύρι.
  4. Ρίξτε το μείγμα του αλευριού στο μείγμα του αυγού και ανακατέψτε καλά.
  5. Προσθέστε το μέλι και το κακάο και στο τέλος το λάδι και ανακατέψτε ξανά.
  6. Βάλτε το μείγμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής.
  7. Σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με λαδόκολλα πιέστε τη σακούλα ώστε να βγουν μικρές μπαλίτσες.
  8. Ψήστε τα δημητριακά στον προθερμασμένο φούρνο για 5- 10 λεπτά, αναλόγως το πόσο τραγανά θέλετε τα δημητριακά.