Υλικά
- 100 γρ. αλεύρι βρώμης
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 αυγό
- 50 γρ. μέλι
- 30 γρ. κακάο
- 50- 60 γρ. γάλα
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Τοποθετήστε σε ένα μπολ το αυγό και το γάλα και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε το μπέικιν πάουντερ στο αλεύρι και ανακατέψτε να ενσωματωθεί στο αλεύρι.
- Ρίξτε το μείγμα του αλευριού στο μείγμα του αυγού και ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε το μέλι και το κακάο και στο τέλος το λάδι και ανακατέψτε ξανά.
- Βάλτε το μείγμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής.
- Σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με λαδόκολλα πιέστε τη σακούλα ώστε να βγουν μικρές μπαλίτσες.
- Ψήστε τα δημητριακά στον προθερμασμένο φούρνο για 5- 10 λεπτά, αναλόγως το πόσο τραγανά θέλετε τα δημητριακά.