Να αποσύρει την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια κάλεσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την ΠΑΕ ΟΦΗ ύστερα από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Μετά από την δικαίωσή του, ο ΟΦΗ είχε ενημερώσει επισήμως πως θα αποσύρει την προσφυγή του όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι και σήμερα.

Νέα παράταση

Την απόφαση να στείλει αίτημα στην UEFA με το οποίο θα της ζητάει να λάβει νέα παράταση για την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2010-11 μέχρι το τέλος Ιουλίου πήρε το ΔΣ της ΕΠΟ. Σκοπός της ομοσπονδίας είναι, εφόσον εγκριθεί από την UEFA η παράταση, να πραγματοποιήσει τα πλέι-οφ που εκκρεμούν.

Προ ημερών η UEFA είχε αποδεχθεί να δοθεί παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Την ίδια στιγμή στο σημερινό ΔΣ τέθηκαν επί τάπητος και λεπτομέρειες για την διοργάνωση των αγώνων. Μάλιστα, ο Σπύρος Καλογιάννης πρότεινε να διεξαχθούν οι αγώνες σε γήπεδα της Αθήνας, προκειμένου να ολοκληρωθεί γρήγορα η διαδικασία. Από τη δική του πλευρά, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος δεν αρνήθηκε να συμβεί αυτό ξεκαθάρισε όμως ότι για το ζήτημα οφείλει να αποφασίσει η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής.

Πηγή: sport-fm.gr