Ένας άνδρας τεμάχισε με τσεκούρι το πέος του και στη συνέχεια το αποθήκευσε σε βάζο με χιόνι, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να επανακολλήσουν πέντε εκατοστά από τα κομμάτια που περισυνέλεξε.

Η υπόθεση του δημοσιεύτηκε στο Mega Journal of Surgery και σύμφωνα με τη New York Post πρωταγωνιστής αφορά έναν 37χρονο από την Αυστρία με χρόνια ζητήματα ψυχικής υγείας.

Ο άνδρας που έπασχε από κατάθλιψη είχε αγοράσει μαγικά μανιτάρια προσπαθώντας να θεραπεύσει τον εαυτό του, καθώς χρησιμοποιούνται πειραματικά σε σχετικές παθήσεις. Ωστόσο, έκανε χρήση χωρίς ιατρική επίβλεψη και έλαβε τέσσερα με πέντε μανιτάρια, τη στιγμή που ήταν μεθυσμένος.

Μετά από λίγο υπέστη ψυχωτικό επεισόδιο που ονομάζεται σύνδρομο Klingsor και αφορά άτομο υπό την επήρεια μαγικών μανιταριών που αυτοτραυματίζεται στα γεννητικά του όργανα.

Φωτογραφία με μαγικά μανιτάρια

Χρησιμοποιώντας το τσεκούρι τεμάχισε το μόριο του και έβαλε τα κομμάτια σε βάζο που γέμισε με χιόνι από τον δρόμο. Ύστερα, τύλιξε το πέος του με μια πετσέτα και μετά από πέντε ώρες πήγε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί κατάφεραν να επανακολλήσουν μόνο πέντε εκατοστά, με κάποια κομμάτια να απορρίπτονται, επειδή σάπισαν ή μολύνθηκαν από το χιόνι που περιείχε ακαθαρσίες του δρόμου.

Αμέσως μετά τη χειρουργική επέμβαση ο ασθενής τέθηκε υπό τη φροντίδα επαγγελματιών ψυχιάτρων. Κατά τη νοσηλεία του υπέφερε από κρίσεις ψύχωσης και το πέος εμφάνισε νέκρωση δερματικού ιστού σε ορισμένα σημεία. Τελικά, κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και πλέον λειτουργεί φυσιολογικά κι ας λείπει ένα μέρος του.