To Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η Θεοδώρα, κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, παντρεύτηκε στη Μητρόπολη Αθηνών τον σύντροφό της Matthew Kumar φορώντας νυφικό με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη παρουσία της οικογένειάς της και πολλών υψηλών προσκεκλημένων.

Η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Marie Chantal Miller ήταν μία από τις παρανύμφους της που όλες τους φορούσαν επίσης δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη: Mάξι σατέν φορέματα σε θαλασσί απόχρωση και κοντό μανίκι. Η Μαρία Ολυμπία ολοκλήρωσε το bridemaid look της με πέδιλα Prada.

Όσο για τα μαλλιά της, τα μάζεψε σε ένα sleek bun με χωρίστρα στη μέση που το πιάσιμό του δεν οδηγούσε σε κλασικό σινιόν, αλλά σε ένα spikey bun που ταιριάζει καλύτερα στην ηλικία της. Η Μαρία Ολυμπία έχει λεπτά μαλλιά και ένα κοντό καρέ, επομένως το συγκεκριμένο χτένισμα που αφήνει τις άκρες των μαλλιών εκτεθειμένες και επιμελώς ατημέλητες ήταν εύκολο να προσαρμοστεί στο στιλ της.

Το υπόλοιπο beauty look κινήθηκε σε clean τόνους, διακριτική λεπτή μαύρη γραμμή eyeliner, φυσική απόχρωση στο ρουζ και glossy χείλη. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν πολύ κομψό αλλά ταυτόχρονα φρέσκο και νεανικό. Αν έχετε κοντά μαλλιά που δυσκολεύεστε να τα πιάσετε σε ένα αυστηρό κότσο, τότε το spikey bun είναι μάλλον η εναλλακτική λύση που αναζητούσατε και μπορείτε να δοκιμάσετε.