Του παρίστανε την πελάτισσα για να τον… ξαφρίσει. Ο λόγος για έναν 39χρονο κοσμητοπώλη που έπεσε θύμα μιας 42χρονης.

Ο κοσμηματοπώλης όμως στάθηκε τυχερός αφού τα κλεμμένα εντοπίστηκαν στο ενεχυροδανειστήριο, που τα είχε πουλήσει η γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του 39χρονου, την Κυριακή το απόγευμα, άγνωστη εισήλθε ως πελάτης στο κατάστημά του και αφαίρεσε κοσμήματα, χρηματικής αξίας 2.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστιδα της αναφερόμενης αξιόποινης πράξης είναι η 42χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τιμολόγια, από τα οποία προκύπτει η πώληση διαφόρων κοσμημάτων σε επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου στο Ηράκλειο, για τα οποία έλαβε το ποσό των 1.168.42 ευρώ. Το χρηματικό ποσό των 530 ευρώ, ως προερχόμενο από την διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χρυσά δαχτυλίδια.

Ακολούθησε έρευνα στην επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Τα αναφερόμενα στα ανωτέρω τιμολόγια κοσμήματα, μέρος των οποίων είναι τα αφαιρεθέντα από το κοσμηματοπωλείο του 39χρονου και για τα λοιπά ερευνάται η προέλευση τους.

Τα ανευρεθέντα κοσμήματα αναγνωρίστηκαν από τον 39χρονο και του αποδόθηκαν.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηράκλειου ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: prismanews.gr