Για την γνωριμία της με τον αγαπημένο της Γιάννη Εμμανουηλίδη και τη συνάντηση που τους άλλαξε για πάντα τη ζωή, μίλησε η Βάσω Κολλιδά.

«Αναρωτιόμουν γιατί δεν ήρθε νωρίτερα αυτός ο άνθρωπος. Όλα κύλησαν τόσο αβίαστα και όμορφα. Από την πρώτη μέρα μείναμε μαζί. Κάποτε ρωτούσα τις παντρεμένες φίλες μου πώς θα καταλάβω ότι με κάποιον θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και απαντούσαν πως, όταν βρεθεί ο άνθρωπος, θα μπουν κάποια πράγματα στη σειρά χωρίς να το καταλάβω. Έτσι κι έγινε. Ό,τι σχέδια και να κάνεις, όσο κι αν πιέζεις κάποιες καταστάσεις, τελικά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις», δήλωσε στο περιοδικό People.

Η Βάσω Κολλιδά δηλώνει γοητευμένη με το πείσμα του συντρόφου της. «Αυτό που θέλει θα το διεκδικήσει. Μπήκε σαν σίφουνας στη ζωή μου και τα άλλαξε όλα. Ένιωσα πως αυτή τη φορά δεν έκανα πολλά πράγματα και από μόνος του ήρθε, με πήρε από το χέρι και μου έδειξε το δρόμο», ανέφερε.

Έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης αποκαλύπτει και πώς είναι η συγκατοίκησή τους: «Σαν παιχνίδι μου φαίνεται. Τα έχουμε βρει απόλυτα, το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο χώρος της ντουλάπας. Μου αρέσει που τον ξυπνάω το πρωί. Εκείνος γενικά είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος, ενώ εγώ γυρίζω σαν τη σβούρα μέσα στο σπίτι. Βλέπουμε ταινίες με φίλους, αν βρούμε χρόνο ταξιδεύουμε, αλλά γενικά περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Αυτό το “μαζί” είναι που με κρατάει μέσα στη σχέση».