Πριν από 72 μέρες η Kim Kardashian ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον άσσο του NBA Kris Humphries.

Ο… παραμυθένιος γάμος τους μάλιστα μεταδόθηκε και στο ριάλιτι σόου που συμμετέχει η διάσημη τιβιπερσόνα!

Πριν από λίγες ημέρες η Kim αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στον έγγαμο βίο της.

Φαίνεται πως δε γλύτωσε από την κατάρα του Χόλιγουντ που θέλει την πλειοψηφία των γάμων να μη διαρκούν και πολύ!

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς από τους πιο σύντομους γάμους της αμερικανικής σοουμπίζ:


Aaliyah και R. Kelly: 5 μήνες
Η Aaliyah έκανε αίσθηση στο χώρο της R&B σε ηλικία 12 ετών, όταν ηχογράφησε το debut album της «Age Ain’t Nothing but a Number» στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Ο R. Kelly, τραγουδιστής-στιχουργός… που στη συνέχεια ενεπλάκη σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, δεν άργησε τότε να γίνει μέντοράς της.

Το 1994 άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι η 15χρονη πλέον Aaliyah και ο 27χρονος Kelly είχαν σχέση και επρόκειτο να παντρευτούν. Το περιοδικό Vibe δημοσίευσε τις φωτογραφίες του γάμου τους που έγινε στις 31 Αυγούστου του 1994. Η ηλικία της Aaliyah πλαστογραφήθηκε και δηλώθηκε 18 ετών. Όταν το έμαθαν οι γονείς της έδωσαν «μάχη» για να ακυρωθεί. Τελικά το ζευγάρι «χώρισε» το Φεβρουάριο του επόμενου χρόνου. Οι δυο τους αρνήθηκαν ότι είχε ποτέ γίνει γάμος, αλλά το γεγονός αυτό δε «βοήθησε» και πολύ τον Kelly στην υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην οποία ενεπλάκη.


Pamela Anderson και Kid Rock: Κάτι λιγότερο από 4 μήνες
Παρόλο που η πρωταγωνίστρια του Βaywatch Pamela Anderson χαρακτήρισε το γάμο της (Ιούλιος του 2006 στο St. Tropez) με τον ροκά Kid Rock ως «τον καλύτερο και πιο ρομαντικό γάμο όλων των εποχών» και παρόλο που τον παντρεύτηκε ακόμη δύο φορές αργότερα… φαίνεται πως οι… γάμοι τους δεν ήταν γραφτό να κρατήσουν!

Λίγο πριν τη γιορτή των Ευχαριστιών της ίδιας χρονιάς το ζευγάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων!


Drew Barrymore και Jeremy Thomas: 38 μέρες

Το Μάρτιο του 1994 η άτακτη 19χρονη Drew Barrymore παντρεύτηκε τον 31 ετών ιδιοκτήτη ενός μπαρ Jeremy Thomas, με τον οποίο έβγαινε μόλις έξι εβδομάδες.

«Θα εξαφανιστούμε σε ένα μικρό και ρομαντικό bungalow. Δε βλέπω την ώρα να περπατώ δίπλα στον άντρα μου σε μια απομονωμένη παραλία» είχε πει τότε η διάσημη ηθοποιός μετά την τελετή. Ένα μήνα μετά η Barrymore υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου.

Ο δεύτερος γάμος της με τον κωμικό Tom Green διήρκεσε έξι μήνες!


Ali Landry και Mario Lopez: 2 εβδομάδες
Δύο εβδομάδες μετά το γάμο τους, τον Απρίλιο του 2004, οι Mario Lopez και Ali Landry χώρισαν. Αιτία; OΟ άπιστος… χαρακτήρας του Mario. Ο ίδιος αρκετά χρόνια αργότερα (το Φεβρουάριο του 2011) παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στον Howard Stern ότι εκείνη την εποχή «έπαιζε αρκετά το μάτι του» και πως είχε απατήσει τη μέλλουσα σύζυγό του με μια γυναίκα στο bachelor-ταξίδι του στο Μεξικό.


Carmen Electra και Dennis Rodman: 9 μέρες

Αυτό που συνέβη μεταξύ τους στο Vegas… έμεινε κι εκεί! Η Carmen Electra και ο εκκεντρικός μπασκετμπολίστας Dennis Rodman είχε σχέση 8 μήνες και παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι Little Chapel of the Flowers στην «Sin City» στις 14 Νοεμβρίου του 1998.

Μία εβδομάδα μετά ο Rodman υπέβαλλε αίτηση ακύρωσης της πράξης ισχυριζόμενος ότι την ημέρα που αντήλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ήταν μεθυσμένος.

«Είναι εύκολο να παρασυρθείς από τη στιγμή. Νομίζεις ότι είναι ρομαντικό, αλλά μετά συνειδητοποιείς… ότι παντρεύτηκες στο Λας Βέγκας. Είναι σαν να αγοράζεις cheeseburger σε εστιατόριο fast-food» δήλωνε τότε η Carmen Electra.


Britney Spears και Jason Alexander: 55 ώρες

Πριν ακόμη ξυρίσει τα μαλλιά της και πριν οδηγήσει το αυτοκίνητό της κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό της (πράξεις για τις οποίες έγινε παγκοσμίως… γνωστή!) η Britney Spears είχε ήδη προκαλέσει εντύπωση με το γάμο-αστραπή που έκανε με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 3 Ιανουαρίου του 2004 στο Las Vegas… και έμειναν παντρεμένοι για 55 ολόκληρες ώρες, προτού η διάσημη τραγουδίστρια καταθέσει αίτηση ακύρωσης.