Με αφορμή την ημέρα του Προέδρου των ΗΠΑ, που φέτος ήταν η 21η Φεβρουαρίου οι Αμερικανοί θυμήθηκαν παλιές, οικογενειακές και αστείες στιγμές από τους κατά καιρούς Προέδρους τα τελευταία χρόνια… έτσι για να χαίρονται τα «καμάρια»  τους!


Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton και η τότε πρώην Πρώτη Κυρία Hillary Clinton σε χορευτικές πόζες στην παραλία Megan Bay στα Virgin Islands στις 4 Ιανουαρίου του 1998, μετά από μια δροσιστική βουτιά!


Η πρώην αμερικανός Πρόεδρος Ronald Reagan, η σύζυγός του Nancy, ο Mikhail Gorbachev και η σύζυγός του κάθονται στο ράντσο του Reagan στη Σάντα Μπάρμπαρα. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 3 Μαΐου του 1992.


Ο Bill Clinton, η Hillary και η κόρη τους Chelsea τον Αύγουστο του 1998 στο θέρετρο Martha’s Vineyard μία ημέρα μετά την παραδοχή του Προέδρου για το σκάνδαλο Λεβίνσκι.


Και η οικογένεια Μπους σε όλο της το μεγαλείο! Ο George W. Bush με τον πατέρα του George Bush, χαιρετούν προς τη μεριά των δημοσιογράφων την ημέρα των 56ων γενεθλίων του Προέδρου, τα οποία γιόρτασαν με ένα παιχνίδι γκολφ τον ούλιο του 2002.


Η οικογένεια Ομπάμπα (Barack Obama, Michelle, και οι κόρες τους Malia και Sasha) σε ένα τουρ στη Γκάνα.


Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama είναι μια τρυφερή και στοργική μητέρα!