Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ο επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ, είχε ψάξει στο διαδίκτυο για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, και είχε φωτογραφίες της στο κινητό του.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση των δύο τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή του από το FBI, ο Κρουκς είχε αναζητήσει πληροφορίες για μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, εκτός από τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Τζο Μπάιντεν, τον διευθυντή του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, και τον γενικό εισαγγελέα των ΗΠΑ, Μέρικ Γκάρλαντ.

Δεν είναι ακόμη σαφές για ποιο λόγο ο 20χρονος έψαχνε για την Κέιτ Μίντλετον, τη μόνη μη Αμερικανίδα στην ομάδα των ατόμων που βρέθηκαν στο ιστορικό των αναζητήσεών του στο διαδίκτυο.

Τόσο το FBI όσο και το Παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες αυτές σε επικοινωνία με την Daily Mail.

Η ανάρτηση του Μάθιου Κρουκς πριν πυροβολήσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ έκανε μια ανατριχιαστική ανάρτηση στο διαδίκτυο, στην οποία «σκιαγραφεί» τα σχέδια του, δηλαδή την επίθεση κατά του πρώην προέδρου στην Πενσυλβάνια το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Στις 13 Ιουλίου θα είναι η πρεμιέρα μου, παρακολουθήστε την καθώς θα εκτυλίσσεται», φέρεται να έγραψε ο εικοσάχρονος ένοπλος στο «Steam», μια δημοφιλή διαδικτυακή πλατφόρμα, όπου οι παίκτες video games επικοινωνούν μεταξύ τους, σύμφωνα με το «Fox News».