Στην ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης στάθηκε ο Γιάννης Μπέζος την οποία χαρακτήρισε «Είναι σαν ένα περίπτερο που πουλάει μόνο τσιχλόφουσκες. Με ενοχλεί η ανοησία σε όλα, κυρίως στις πρωινές εκπομπές που ασχολούνται με ό,τι πιο ανόητο υπάρχει».

«Δεν είναι υποχρεωτικό να γελάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπως συνηθίζει η ελληνική τηλεόραση που έχει γίνει ένα αφρόλουτρο γενικά πρωινό που δεν αποκαλύπτει τίποτα. Και διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι θα γίνει πολύ βαρετό σε δύο ή τρία χρόνια. Ελπίζω να γίνει κι ανύπαρκτο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι σαν ένα περίπτερο που πουλάει μόνο τσιχλόφουσκες. Με ενοχλεί η ανοησία σε όλα, κυρίως στις πρωινές εκπομπές που ασχολούνται με ό,τι πιο ανόητο υπάρχει».

Αναφορικά με τις σειρές που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, δήλωσε: «Οι σειρές είναι αναβαθμισμένες. Αρκετά θα έλεγα. Κι αυτό πρέπει να το πιστώσουμε και στην τηλεόραση και στους δημιουργούς και στο κοινό που τους ακολουθεί».

Ο ηθοποιός ξεχώρισε μάλιστα, ποιες ήταν οι σειρές που του άρεσαν τη φετινή σεζόν. «Μου άρεσε η “Παραλία”, οι “Ψυχοκόρες”, η “Έρημη χώρα”, το “Ναυάγιο”. Υπάρχουν σειρές καλές που μπορούν να αφήσουν ένα αποτύπωμα. Ή παλιότερα η ΕΡΤ, έκανε “Τα καλύτερά μας χρόνια”. Υπάρχει υλικό. Θέλει συγγραφείς που να μην φοβούνται το πολιτικώς ορθό. Και υπάρχει το θέμα ότι δεν έχουμε κωμωδίες, γιατί υπάρχει αυτός ο φόβος. Η κωμωδία αν δεν ενοχλήσει, δεν έχει νόημα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τους «Απαράδεκτους» και τον ρόλο του γκέι που ενσάρκωσε τη δεκαετία του ’90, είπε: «Δεν με απασχολούσε στη διαδικασία του πώς θα γίνει. Δεν μας απασχόλησε ποτέ πώς θα το δεχτεί το κοινό, παρά τις ανησυχίες της παραγωγής. Το αγαπούσαμε αυτό. Δεν το κάναμε ούτε για να γίνουμε πλούσιοι, ούτε για να κοροϊδέψουμε φυσικά. Εφόσον πραγματεύτηκε με τόσο ωραίο τρόπο κάποια θέματα, είχε την απήχηση που είχε. Φαντάζεστε σήμερα να έχουμε σίριαλ με έναν γκέι; Θα χαλούσε ο κόσμος. Τι θα έλεγε ο γκέι; Τι θα έλεγαν οι άλλοι για τον γκέι; Όλα αυτά μου επιτρέπετε να πω ότι είναι ελαφρά και δείχνουν πόσο φοβισμένοι είμαστε. Παριστάνουμε τους απελευθερωμένους, είναι βέβαιο».

Τέλος, για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε υπέρ των ομοφυλόφιλων, τόνισε: «Με ρώτησαν τις προάλλες για το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους. Αυτός ο μεγάλος ενθουσιασμός κάποιων είναι ύποπτος. Παραμένουμε συντηρητικοί. Εγώ παραμένω με τις επιφυλάξεις μου. Δεν σημαίνει ότι δεν θέλω. Δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι απελευθερωμένος. Είμαι μεγαλωμένος με στερεότυπα, προσπαθώ να τα ξεπεράσω».