Το εμβληματικό Island και ο μοναδικός Lil Koni, ο πιο hot performer και δημιουργός της γενιάς του, όπου εκτός από το Spotify και το YouTube, «έριξε» και την αθηναϊκή ριβιέρα, με καλεσμένους τους ταλαντούχους super stars Saske, Sidarta και Sigma απογείωσαν το κοινό με ένα live party που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16/7.

Το κοινό κατέκλυσε το Island από νωρίς δημιουργώντας μια αξέχαστη ατμόσφαιρα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι θεατές απόλαυσαν τα live performances γεμάτα ενέργεια και σύγχρονη μουσική που συνδυάζονταν με φαντασμαγορικά φώτα και εφέ ειδικά σχεδιασμένα για τη βραδιά.

Ο Lil Koni, με το αστείρευτο ταλέντο του και τη χαρισματική του παρουσία με τη συνοδεία εντυπωσιακών χορευτών κράτησε το κοινό σε συνεχή εγρήγορση, ενώ οι εμφανίσεις του Saske, Sidarta και Sigma έδωσαν έναν διαφορετικό μουσικό τόνο στη βραδιά.

Οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες, κολλητοί φίλοι του Lil Koni, Saske, Sidarta και Sigma, τον στηρίζουν με αγάπη σε κάθε ευκαιρία, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη λάμψη και ενθουσιασμό στο event.

Το Island, για ακόμα μια φορά, απέδειξε ότι είναι ο απόλυτος προορισμός για αξέχαστα events και υψηλής ποιότητας διασκέδαση.