Μετράμε ήδη λίγες μέρες μέχρι το Πάσχα και οι θεραπείες ομορφιάς επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να είμαστε φρέσκοι και ανανεωμένοι τις γιορτινές ημέρες. Αυτές οι θεραπείες, οι «μη επεμβατικές» μπορούν να γίνουν ακόμα και την τελευταία στιγμή καθώς δεν απαιτούν μεγάλο χρονικό διάστημα αποθεραπείας.

Θεραπεία προσώπου:

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του προσώπου μας είναι η υφή, η καθαρότητά και η λάμψη του δέρματος. Το fractional laser  πρόκειται για μια τεχνική που έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει τα σημάδια της γήρανσης και να επαναφέρει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Η θεραπεία είναι αναίμακτη και θεωρείται απόλυτα ασφαλής. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εντυπωσιακά καθώς βελτιώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες και εξομαλύνονται οι διεσταλμένοι πόροι προσφέροντας λάμψη στο πρόσωπο. Επίσης μειώνονται οι κηλίδες και οι πανάδες και επιδιορθώνονται ουλές από την ακμή κ.α

Μία άλλη θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι η θεραπεία voluma που δίνει λάμψη και φρεσκάδα στο δέρμα. Πρόκειται για μία αναίμακτη θεραπεία που εφαρμόζεται μέσω έγχυσης, κάτω από το δέρμα στο υποδόριο, το περιόστεο και τους μύες.

Ποια τα οφέλη της θεραπείας με το voluma;

Το συγκεκριμένο filler εγχέεται και να ενσωματώνεται εύκολα με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να διατηρείται λεία, το πρόσωπο να ενυδατώνεται βαθειά και η εικόνα που παρουσιάζει να είναι φυσική και νεανική. 

Θεραπεία σώματος:

Η πιο αποτελεσματική μη επεμβατική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας είναι το LPG. Πρόκειται για μια μέθοδο που εφαρμόζεται για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, καθώς δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Συνδυάζει μηχανικό μασάζ και ήπια αναρρόφηση. Η δράση της ειδικής κεφαλής (η οποία διαθέτει δύο κυλίνδρους) προκαλεί λιποδιάλυση και παράλληλα αύξηση στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. 

Θεραπεία για όλο το σώμα:

Η μεσοθεραπεία  πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική. Πραγματοποιείται μέσω εγχύσεων υαλουρονικού οξέος και συμπλέγματος βιταμινών. Μέσω της μεσοθεραπείας αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και το δέρμα ανακτά σφριγηλότητα. Η περιοχή του προσώπου, του λαιμού , του ντεκολτέ και των χεριών βελτιώνεται αισθητά καθώς μειώνονται οι λεπτές ρυτίδες και επιβραδύνεται η εμφάνιση νέων.

 Ενδεικτικά χρησιμοποιείται για:

  • την ανανέωση-ενυδάτωση και σύσφιγξη του δέρματος
  • θεραπεία της κυτταρίτιδας
  • αντιμετώπιση τοπικού πάχους 
  • αντιμετώπιση ουλών ακμής και ραβδώσεων
  • απομάκρυνση μαύρων κύκλων
  • εξάλειψη δυσχρωμιών του δέρματος
  • αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων όπως και στην πρόληψή τους

Τέλος, αν η αποτρίχωση είναι κάτι που σκέφτεσαι καιρό είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε πράξη.

To laser αποτρίχωσης soprano πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα αποτρίχωσης το οποίο μειώνει στο μισό το χρόνο της θεραπείας.

Συγκριτικά με επίπονες θεραπείες, η συγκεκριμένη είναι τελείως ανώδυνη και αποφέρει μόνιμα αποτελέσματα απαλλάσσοντάς σας δια παντός από την τριχοφυΐα.