Την τελευταία της πνοή άφησε στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης μια 44χρονη στρατιωτικός, που πήγαινε στην 111 Πτέρυγα Μάχης για εργασία στη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Βόλου – Μικροθηβών, στο ύψος του Μάραθου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το magnesianews.gr, η άτυχη γυναίκα που ήταν ένστολη, οδηγούσε ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan Micra και κατευθυνόταν προς Ν. Αγχίαλο, ενώ φαίνεται ότι ο δρόμος γλιστρούσε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, για να συγκρουστεί αρχικά με ένα Nissan Navara, που είχε κατεύθυνση προς Βόλο και στη συνέχεια με ένα SEAT Leon, στο οποίο επέβαιναν τρεις επίσης εργαζόμενοι στην 111 Π.Μ. που σχολούσαν από 24ωρη βάρδια.

Το εκτός δρόμου όχημα οδηγούσε ένας 37χρονος, από τη Λαμία, ενώ η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και μάρτυρες που είδαν τη σκηνή αναφέρουν ότι η γυναίκα, που πιθανόν δε φορούσε ζώνη ασφαλείας, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία της πνοή επί τόπου, ενώ τραυματίστηκε ο 37χρονος Λαμιώτης και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί, καθώς χρειάστηκε να κοπεί η πόρτα του 4Χ4 οχήματός του.

Ευτυχώς, από τη σύγκρουση του μοιραίου Micra με το τρίτο αυτοκίνητο, δεν υπήρξε τραυματισμός. Πάντως η κινητοποίηση της Τροχαίας Βόλου και της Πυροσβεστικής ήταν άμεση, ενώ στον τόπο του δυστυχήματος βρέθηκε και ο διοικητής της 111 Πτέρυγας Μάχης.

Διακόπηκε η κυκλοφορία

Λόγω του τροχαίου διακόπηκε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, μέχρι αυτή την ώρα, καθώς ο δρόμος γλιστράει από τα λάδια και δεν μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία, πριν καθαριστεί καλά από σκούπα του δήμου.

Πυροσβεστική και Αστυνομία τράβηξαν τα τρία αυτοκίνητα στην άκρη, ενώ ο δρόμος έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η κυκλοφορία εκτρέπονταν από τη γέφυρα του Μάραθου και δεν υπάρχει μποτιλιάρισμα.