Οι ζώνες είναι ένα από τα πιο βασικά και ταυτόχρονα στιλάτα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Εκτός από τη βασική τους λειτουργία, να κρατούν τα ρούχα στη θέση τους, οι ζώνες μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά κομψότητας ή να δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ντύσιμο.

Οι ζώνες είναι ένα πολυδιάστατο αξεσουάρ που προσθέτει λειτουργικότητα και στιλ σε κάθε ντύσιμο. Επιλέγοντας τις κατάλληλες ζώνες, μπορείτε να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Φοριούνται όλες τις εποχές και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, ενώ υπάρχει τεράστια ποικιλία τόσο σε σχέδια όσο και σε χρώματα.

Κρατούν τα παντελόνια, τις φούστες και άλλα ρούχα στη θέση τους, διασφαλίζοντας μια άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Μπορούν να τονίσουν τη μέση, δίνοντας σχήμα στη σιλουέτα και αναδεικνύοντας τις καμπύλες. Προσθέτουν στιλ και προσωπικότητα στο ντύσιμο, λειτουργώντας ως διακοσμητικό στοιχείο.


Οι δερμάτινες ζώνες μπορούν να είναι κλασικές και διαχρονικές, κατάλληλες για επίσημες και επαγγελματικές εμφανίσεις. Οι υφασμάτινες ελαφριές και casual, ιδανικές για καθημερινά ντυσίματα.
Οι ελαστικές παρέχουν άνεση και ευελιξία, προσαρμόζονται εύκολα σε διαφορετικά μεγέθη. Οι ζώνες
με μεταλλική αγκράφα προσθέτουν έναν πιο επιβλητικό και bossy χαρακτήρα στο ντύσιμο. Aυτές που έχουν σχέδια μπορούν να είναι διακοσμημένες με κεντήματα, πέρλες, στρας ή άλλες λεπτομέρειες για ένα πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό look.



Η ζώνη πρέπει να ταιριάζει σωστά στη μέση. Συνήθως, το μήκος της ζώνης επιλέγεται 2-3 εκατοστά μεγαλύτερο από την περίμετρο της μέσης. Οι φαρδιές ζώνες δίνουν έμφαση και ταιριάζουν με casual και statement looks, ενώ οι λεπτές ζώνες είναι πιο διακριτικές και κομψές. Επιλέξτε ζώνες που ταιριάζουν με το γενικό στιλ της γκαρνταρόμπας σας. Οι δερμάτινες ζώνες είναι ιδανικές για επίσημες εμφανίσεις, ενώ οι υφασμάτινες για πιο χαλαρά looks. Οι ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μαύρο, το καφέ και το μπεζ, είναι ευέλικτες και ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα. Για πιο τολμηρές επιλογές μπορείτε να επιλέξετε ζώνες με έντονα χρώματα ή σχέδια.

Οι προτάσεις μας

ΖARA Δερμάτινη ζώνη με ανάγλυφη αγκράφα 29,95 €
ΜANGO Φαρδιά δερμάτινη ζώνη 29,99 €
ZARA Δερμάτινη ζώνη με τετράγωνη αγκράφα 25,95 € 
MANGO Ζώνη δερμάτινη αγκράφα 29,99 €
ΖARA Φαρδιά ζώνη σε φθαρμένη όψη με τρουκ 39,95 € 
H&M Φαρδιά ζώνη 19,99 €

ΖARA Δερμάτινη ζώνη ANIMAL PRINT 22,95 € 
NIDODILEDA AMOROUS BELT METAL CHAIN 211 €
Funky Buddha Γυναικεία ζώνη 19,95 €
ZARA Ζώνη κορδόνι με λουλούδι 19,95 €