Ο «Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος ΕΛΙΤ» δημιουργήθηκε μόλις στις αρχές του ‘13, αλλά η γρήγορη αύξηση των μελών του μέσα σε λίγους μήνες, έδειξε από την αρχή πως «κάτι διαφορετικό γίνεται εδώ».

Εδώ υπάρχει μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση του αθλήματος και των αθλητών της σκοποβολής, που συνδυάζει τον επαγγελματισμό με ένα φιλικό κι ευχάριστο κλίμα. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άρτια εκπαίδευση και την απόλυτη ασφάλεια των αθλητών, ο ΕΛΙΤ συγκεντρώθηκε στην βελτίωση των συνθηκών διεξαγωγής του αθλήματος.

Η σκοποβολή είναι ένα ολυμπιακό άθλημα που απευθύνεται σε όλους, απαιτεί συγκέντρωση του μυαλού και συντονισμό του σώματος, μπορεί να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και ποιοτικό χρόνο, όταν διεξάγεται στις σωστές εγκαταστάσεις και υπό τις σωστές συνθήκες.

Έτσι, περίπου ένα χρόνο μετά τη δημιουργία του Ομίλου, γίνεται η μεγάλη ανατροπή στα ελληνικά δεδομένα για το άθλημα της σκοποβολής.

Ένα οργανωμένο, πλήρες, κλειστό σκοπευτήριο, πολύ κοντά στην Αθήνα, στον Ασπρόπυργο, με διεθνείς προδιαγραφές. Οι δεκαπέντε θέσεις βολής διαθέτουν κάμερες απεικόνισης των στόχων, ώστε οι αθλητές να παρακολουθούν άμεσα την πρόοδό τους. Οι προπονήσεις αφορούν σταθερό στόχο και πρακτική σκοποβολή, ενώ ο χώρος προσφέρεται για αγώνες και διοργανώσεις αθλητικού χαρακτήρα.  Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα διοργανώνονται επιμορφωτικά σεμινάρια.

Ο χώρος εστίασης προσφέρει πανοραμική θέα στον αγωνιστικό χώρο και premium καφέ.

Οι εγκαταστάσεις είναι πλήρως κλιματιζόμενες και λειτουργούν καθημερινά απαλλάσσοντας τους αθλητές από το άγχος των καιρικών συνθηκών.

Σας θυμίζει κάτι από ταινία; το κλειστό σκοπευτήριο Ασπροπύργου είναι υπαρκτό και έφτασε ήδη στον δεύτερο μήνα λειτουργίας του. Σας φαίνεται ακριβό; οι τιμές είναι εξαιρετικά προσιτές ώστε να βοηθήσουν στην προώθηση του αθλήματος.

To Σκοπευτήριο βρίσκεται στην οδό Κερκύρας στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 210 4833382-3, ή ρίξτε μια ματιά στο http://www.elitshootingclub.gr.