Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, η 8η Διεθνής Έκθεση HORECA, η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για τους επαγγελματίες των χώρων του Ξενοδοχείου, του Catering και της Mαζικής εστίασης.

Η Provil, με μια επιτυχημένη και δυναμική παρουσία ως χρυσός χορηγός του Chef’s Club, πρωτοστάτησε στην έκθεση, που αποτελεί ένα από τα κορυφαία εμπορικά γεγονότα της χρονιάς, γεγονός για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, από τις 8 έως και τις 11 Φεβρουαρίου, εκατοντάδες επαγγελματίες του χώρου αλλά και απλοί επισκέπτες, λάτρεις των εκπληκτικών γεύσεων και των μοναδικών αρωμάτων, επισκέφθηκαν το περίπτερο της Provil, με τους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά, να κάνουμε εποικοδομητικές συζητήσεις και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στη σύγχρονη γαστρονομία και τις νέες τάσεις.

H Provil, τέλος, έδωσε για ακόμα μια φορά την υπόσχεσή της ότι θα βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των επαγγελματιών του χώρου με νέες καινοτόμες προτάσεις και προϊόντα.


Απόσπασμα διαγωνισμού

Η λήξη του 6ου International Forum Gastronomy


Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Provil κ.Χ. Βογιάννου και ο πρόεδρος του Chef Club κ. Μ. Καρούμπας


Το περίπτερο ΤΗΣ PROVIL έγινε αφετηρία και σημείο συνάντησης των chef της λέσχης αρχιμαγείρων, αντιπροσώπων της μαζικής εστίασης, παράγοντες της γαστρονομίας και πλήθος επισκεπτών, ο διευθύνων σύμβουλος κ Χ. Βογιάννου, ο μέτοχος και διευθυντής του υποκαταστήματος Αθηνών κ Γ. Βογιάννου ήταν εκεί.


Η απονομή στο χρυσό χορηγό