Τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται την Τρίτη το πρωί στα δυτικά της χώρας, οι οποίες πριν το μεσημέρι σταδιακά θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ ασθενείς βροχές θα σημειωθούν σε περιοχές της νότιας Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 13 έως 24 στη βόρεια Ελλάδα, 10 έως 26 στη δυτική Ελλάδα, 14 έως 23 στο βόρειο Αιγαίο και από 14 έως 26 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από τα νότια, με ένταση από 4 έως 5 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα είναι δυτικοί έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί άνεμοι, με ένταση από 4 έως 5 μποφόρ. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι έως και 7 μποφόρ θα πνέουν κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας στον Κορινθιακό.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού για σήμερα…