Η αυξημένη επισκεψιμότητα στον δικτυακό τόπο του Παρατηρητηρίου Τιμών www.e-prices.gr υποχρέωσε το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων να αναθέσει σε εταιρεία την προμήθεια της συμπληρωματικής μνήμης, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που ανέκυψαν στη λειτουργία του δικτυακού τόπου.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου, που υπογράφει ο γενικός διευθυντής Διοικητικής Υποστήριξης κ. Δ. Βλάχος, η προμήθεια της συμπληρωματικής μνήμης για την επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του δικτυακού τόπου www.eprices.gr (ώστε να αναβαθμιστεί η μνήμη σε επιπλέον 16GB και να παραμετροποιηθεί το σύστημα εν νέου), εξαιτίας της αύξησης των χρηστών, ανατέθηκε στην εταιρεία ALTEC INTERGRATION ΑΕ έναντι συνολικής αξίας 1.722 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων και 23% ΦΠΑ).

Σημειώνεται ότι το Παρατηρητήριο Τιμών (www.e-prices.gr) είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των καταναλωτών και παρέχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων μέσω της παρακολούθησης και σύγκρισης των τιμών πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα.