Οι γεννημένοι στις 28 Ιουνίου βάζουν γενικά το συναίσθημα μπροστά από την λογική και η προσέγγιση τους στα πράγματα είναι άμεση. Το χιούμορ είναι ο τρόπος τους για να προσεγγίσουν τους ανθρώπους και συνήθως καταφέρνουν να κάνουν εντύπωση.

Έχουν τον τρόπο τους να συγκινούν τους άλλους, ώστε να τους κάνουν να αντιδρούν συναισθηματικά και μπορεί να είναι επίτηδες προκλητικοί όταν προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή. Παρότι μπορεί να φαίνονται πολύ αυθόρμητοι λόγω των αστείων τους, τα περισσότερα από όσα κάνουν είναι καλά προμελετημένα. Γενικά αποφεύγουν να πείθουν υπομονετικά για να αποφύγουν μια εμφανή επίθεση.

Παρόλα αυτά κατέχουν και προγραμματίζουν τόσο καλά αυτό που κάνουν, που σπάνια κρίνουν λάθος το κοινό τους. Όσοι γεννήθηκαν αυτή την ημέρα, τείνουν να είναι πιο εξωστρεφείς, αλλά δεν παύουν να είναι περίπλοκοι χαρακτήρες που δεν κατανοούνται εύκολα. Πολλοί από αυτούς είναι ηγέτες στον οικογενειακό ή κοινωνικό τους κύκλο. Ως υπάλληλοι μπορούν να αποτραβηχτούν για λίγο σε ήρεμο μέρος και να δουλέψουν ήσυχα αλλά αν αισθανθούν την ευκαιρία να μοιραστούν μια αστεία ιστορία ή να κάνουν κάποιο εξοργιστικό σχόλιο, θα το τολμήσουν.

Η λογική σκέψη δεν είναι το φόρτε τους και είναι περισσότερο η επίμονη ηθική της δουλειά τους που του κάνει καλούς υπαλλήλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εφαρμόζουν το ίδιο στο σπίτι ή την οικογένεια τους και η προσωπική τους ζωή μπορεί να είναι χαοτική ή εντελώς εκτός ελέγχου. Πιθανόν η χειρότερη τιμωρία για τους ανθρώπους αυτούς είναι να μη τους εκτιμήσουν ή να τους αγνοήσουν. Βέβαια, κάποιοι ταλαντεύονται ανάμεσα στο κυνήγι για εκτίμηση, επικοινωνία και την ανάγκη να είναι μόνοι με τις εκκεντρικότητες τους.

Οι σύντροφοι και τα παιδιά των ανθρώπων που έχουν γεννηθεί στις 28 Ιουνίου, πρέπει να έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ και πολύ ανεκτικότητα ή ίσως τυφλή αγάπη για να τους αντέξουν. Επειδή συναρπάζονται με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μπορούν εύκολα να απορροφηθούν από σπουδές που έχουν να κάνουν με ψυχολογία, ιστορία, γλώσσα ή ανθρωπολογία. Με αυτή την έννοια μπορεί να γίνουν τέλειοι ψυχολόγοι που προσφέρουν εκτίμηση για τα κίνητρα, τις σκέψεις και τις πράξεις των ανθρώπων.

Στον κύκλο τους, τους συμβουλεύονται σε θέματα ανθρώπινης φύσης αλλά δεν τους παίρνουν όλοι στα σοβαρά. Πάντως, πίσω απο την πρόσχαρη πρόσοψη τους, αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως υπερευαίσθητοι και σοβαροί.

Γεννημένοι στις 28 Ιουνίου: Henry II, Gilda Radner, John Cusack

πηγή: eorti.gr