«Summertime and the livin is easy»

Η παραπάνω φράση εμπεριέχει όλη τη φιλοσοφία του καλοκαιριού, αφού είναι η εποχή που η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη και όλα μοιάζουν μαγικά. Ακόμα και τα πιο καθημερινά πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση και διάφοροι ήχοι, εικόνες και μυρωδιές έχουν την ικανότητα να μας ταξιδεύουν νοερά και να ανακαλούν στο μυαλό μας όμορφες αναμνήσεις που μας γεμίζουν ξεγνοιασιά και ευτυχία.

Καλοκαίρι

Οι ζεστές μέρες, τα μεγάλα απογεύματα και οι μικρές στιγμές χαλάρωσης γεμίζουν τις καρδιές μας με χαρά και αισιοδοξία και είμαστε μόνιμα σε καλή διάθεση.

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται»

Φανταστείτε να ξυπνάτε το πρωί και να ανοίγετε τις κουρτίνες σας, βλέποντας τη θάλασσα να απλώνεται μπροστά σας. Ο ήλιος ανεβαίνει στον ουρανό, χρωματίζοντας το νερό με χρυσές και γαλάζιες αποχρώσεις. Το αεράκι φέρνει μαζί του τη μυρωδιά της αλμύρας και την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας. Μια τέτοια εικόνα δεν μπορεί παρά να γεμίσει την καρδιά σας με μια αίσθηση γαλήνης και ευτυχίας.

Καλοκαίρι

Και αν δεν είναι πάντα εύκολο να ξυπνάμε υπό αυτές τις συνθήκες, μπορούμε πολύ εύκολα να τις θυμηθούμε. Διότι όταν ξυπνάς μετά από έναν καλό ύπνο και αισθάνεσαι τη μεταξένια απαλότητα και την αίσθηση φρεσκάδας των φρεσκοπλυμένων σου κλινοσκεπασμάτων, πώς να μην χαμογελάσεις; Τεντώνεσαι, ενώ είσαι ακόμη ξαπλωμένος, φέρνεις το σεντόνι στο πρόσωπό σου και νότες εσπεριδοειδών, σορμπέ ρόδι από το συμπυκνωμένο μαλακτικό #goodmood Bloom + διεγείρουν τις αισθήσεις σου και σου χαρίζουν ευεξία.

«Το καλοκαίρι σημαίνει χαρούμενες στιγμές και λιακάδα»

Το καλοκαίρι έχει τους δικούς του ρυθμούς και αυτό είναι μία άτυπη συμφωνία που ακολουθούμε όλοι στην Ελλάδα. Οπότε, αφού έχεις χουζουρέψει με την ησυχία σου, σηκώνεσαι σιγά σιγά και ξεκινάς τη μέρα σου.

Ένας από τους πιο απλούς, αλλά και πιο αγαπημένους τρόπους να ξεκινήσεις τη μέρα σου το καλοκαίρι είναι με έναν καφέ στο μπαλκόνι. Το άρωμα του φρεσκοαλεσμένου καφέ γεμίζει τον αέρα, ενώ κάθεσαι σε μια αναπαυτική καρέκλα και κοιτάζεις τον ήλιο που λάμπει. Τα πουλιά κελαηδούν και η πόλη αρχίζει σιγά σιγά να ξυπνάει. Αυτή η ήρεμη στιγμή σού δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τη ζεστασιά του ήλιου και να γεμίσεις ενέργεια για την ημέρα που έρχεται.

Μπουγάδα

Κοιτάς απέναντι και βλέπεις τις νοικοκυρές στα μπαλκόνια να απλώνουν τις μπουγάδες τους και να πιάνουν την κουβέντα με τις γειτόνισσες και για κάποια δευτερόλεπτα νομίζεις ότι έχεις ταξιδέψει στην Κάτω Ιταλία, αφού το σκηνικό σού θυμίζει τις περσινές σου διακοπές, με τα στενά πολύχρωμα σοκάκια και τα απλωμένα ρούχα, που ενώνουν το ένα σπίτι με το άλλο.

Μπουγάδα

Τα λουλουδάτα αρώματα των φρεσκοπλυμένων ρούχων, οι ήχοι από τις νοικοκυρές που συζητούν από το μπαλκόνι τους, οι σκιές που δημιουργούνται από τον ήλιο πάνω στους ξεθωριασμένους τοίχους… Όλα συνθέτουν μία υπέροχη καλοκαιρινή εικόνα, που είναι αρκετή για να χαλαρώσει ακόμα και τον πιο αγχωμένο άνθρωπο, γεμίζοντάς τον με θετική ενέργεια και διάθεση, έτοιμο να αντιμετωπίσει τη μέρα με χαμόγελο και αισιοδοξία.

«Beach is not always a place, sometimes is a feeling»

Αφού έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου, είναι ώρα να ασχοληθείς και εσύ με τις δουλειές του σπιτιού. Ανοίγεις το λάστιχο και αφήνεις το νερό να τρέχει στο μπαλκόνι. Το παρατηρείς που καθαρίζει το μάρμαρο και η εικόνα σε ταξιδεύει στην καθαριότητα του τοπίου των Κυκλάδων, ενώ οι σταγόνες που δροσίζουν τα πόδια σου είναι σαν το κύμα που σκάει στα βράχια και σου προσφέρει την απαραίτητη δροσιά από τη ζέστη του καλοκαιριού.

Έτσι είναι το καλοκαίρι, ακόμα και το καθάρισμα αποτελεί μία ευκαιρία χαλάρωσης και καλής διάθεσης.

Καλοκαίρι

Συνέχεια, έχει το εσωτερικό του σπιτιού. Οι νότες από καραμελωμένο κεράσι, πεπόνι και αγγούρι του υγρού γενικού καθαρισμού #goodmood Fruity προσφέρουν ένα αναζωογονητικό και μεγάλης διάρκειας άρωμα που γεμίζει τον χώρο με φρεσκάδα. Όλα αυτά τα φρουτένια αρώματα σου ανοίγουν την όρεξη και έτσι ετοιμάζεις και απολαμβάνεις μία φρουτοσαλάτα, διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο.

Καλοκαίρι

Έχει έρθει το μεσημέρι και τίποτε δεν κινείται πλέον. Τα πάντα ησυχάζουν, εκτός από τα τζιτζίκια και τα πουλιά που συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους συγχορδία. Αυτό είναι και το σημάδι για τη μεσημεριανή σου σιέστα.

«Ό,τι ξεκινάει όμορφα, τελειώνει και όμορφα»

Το απόγευμα, μια βόλτα στην παραλία είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη φύση. Ο ήλιος αρχίζει να δύει, χρωματίζοντας τον ουρανό με πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις. Τα κύματα χτυπούν απαλά την ακτή, δημιουργώντας έναν ήχο που σε ταξιδεύει. Ξυπόλυτος στην άμμο, νιώθεις τη ζεστασιά να διαχέεται στο σώμα σου και το μόνο που ακούς είναι ο παφλασμός της θάλασσας και οι χαρούμενες φωνές των ανθρώπων γύρω σου.

Summer Vibes

Το βράδυ, ένα δείπνο με φίλους στον κήπο είναι ιδανικό για να κλείσει την ημέρα. Το τραπέζι είναι στρωμένο με φρέσκα φρούτα, σαλάτες και κρύα ποτά. Τα φώτα του κήπου δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα, ενώ οι φωνές και τα γέλια των φίλων γεμίζουν τον αέρα. Η ζεστή καλοκαιρινή νύχτα προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε την παρέα και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις.

«Endless #goodmood: το απόλυτο summer vibe»

Το καλοκαίρι είναι γεμάτο από αυτές τις μικρές, μαγικές στιγμές που κάνουν τη διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη. Η μαγευτική ηρεμία του σε συνδυασμό με τα ζωντανά αρώματα της φύσης δημιουργούν την τέλεια αίσθηση της ανεμελιάς και της αιώνιας ευτυχίας. Το καλοκαίρι, ο χρόνος μοιάζει να σταματά και η κάθε στιγμή γεμίζει με ατελείωτες μυρωδιές και εικόνες.

Αυτήν την καλή διάθεση του καλοκαιριού έχει καταφέρει να κλείσει σε ένα μπουκάλι η Endless EC με τη νέα σειρά προϊόντων #goodmood, που υπόσχονται να φέρουν την αίσθηση του καλοκαιριού στα ρούχα και το σπίτι σου.

Έτσι, κάθε φορά που ξυπνάς στα σεντόνια που έχουν πλυθεί με τα νέα μαλακτικά της Endless ή φοράς τα φρεσκοπλυμένα σου ρούχα, το πλούσιο άρωμα μεγάλης διάρκειας διεγείρει τις αισθήσεις σου και σου φέρνει στο μυαλό εικόνες καλοκαιριού, χαρίζοντάς σου ευεξία.

Και η θετική διάθεση δεν σταματάει εδώ. Διότι, για κάθε προϊόν κυκλοφορεί και το αντίστοιχο pouch για εύκολο refill που έχει κατά 65% λιγότερο πλαστικό από τη φιάλη.

Η Endless EC με τη σειρά #goodmood φέρνει το καλοκαίρι στο σπίτι σου, γεμίζοντας τη μέρα σου με θετική διάθεση και απόλυτη καθαριότητα. Άλλωστε, ποιος δεν θέλει μια δόση καλοκαιριού όλο τον χρόνο;

Ζήστε την απόλυτη καθαριστική εμπειρία #goodmood!