Ο 61χρονος ηθοποιός Tζόνι Ντέπ, σύμφωνα με την Daily Mail, έχει μια «πολύ περιστασιακή σχέση» με την 28χρονη Γιούλια Βλάσοβα, η οποία είναι μοντέλο από τη Ρωσία. Μετά το δύσκολο διαζύγιό του με την Άμπερ Χερντ, όλα δείχνουν πως ο Τζόνι Ντεπ έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Άνθρωποι κοντά στον Τζόνι Ντεπ επιβεβαίωσαν ότι η σχέση του ηθοποιού με το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Ρωσία είναι «περιστασιακή» και πως το ζευγάρι βλέπει ο ένας τον άλλο τα τελευταία δύο χρόνια. Ο διάσημος ηθοποιός και η ξανθιά καλλονή φέρονται να γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2021 στην Πράγα, όπου ζει και εργάζεται το μοντέλο.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί στη συναυλία του αείμνηστου φίλου του Τζόνι Ντεπ, Τζεφ Μπεκ, στην Πράγα τον Ιούλιο του 2022.

Πάντως, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την περιστασιακή σχέση τους από τον διεθνή Τύπο, η Γιούλια Βλάσοβα έκανε μια ανάρτηση στα Instagram Stories της με μια δήλωση στα τσέχικα που μεταφράζεται ως εξής: «Φίλοι, σας ζητώ να αποφύγετε να δώσετε συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους σχετικά με εμένα και την προσωπική μου ζωή. Η κατανόηση και ο σεβασμός σας για την ιδιωτική μου ζωή θα εκτιμηθεί».