Ο Έλον Μασκ, με αφορμή την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί και ο ίδιος δύο φορές ένοπλη επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο ζάμπλουτος επιχειρηματίας και θερμός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε σε δήλωσή του στο Χ: «Έρχονται επικίνδυνοι καιροί. Δύο άτομα (σε ξεχωριστές περιπτώσεις) έχουν ήδη προσπαθήσει να με σκοτώσουν τους τελευταίους 8 μήνες. Συνελήφθησαν με όπλα περίπου 20 λεπτά μακριά από τα κεντρικά της Tesla στο Τέξας».

Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε τις απόπειρες δολοφονίας του, απαντώντας σε χρήστη του X, ο οποίος έγραψε: «Παρακαλώ, παρακαλώ τριπλασιάστε την προστασία σας. Αν έβαλαν στο στόχαστρο τον Τραμπ, θα έρθουν και για εσάς».

Ο δισεκατομμυριούχος σκοπεύει να προσφέρει περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα σε οργάνωση που υποστηρίζει την εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ για να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, την οποία χρηματοδοτούν ήδη άλλοι επιχειρηματίες του τομέα της τεχνολογίας, ανέφερε χθες Δευτέρα η Wall Street Journal. Το Σάββατο, λίγη ώρα μετά την απόπειρα δολοφονίας του κ. Τραμπ, εξέφρασε δημόσια την «απόλυτη υποστήριξή του» στον Ρεπουμπλικάνο.