Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ στην παρουσίασή του από τη Ρεάλ στο κατάμεστο «Μπερναμπέου». Ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε στα ισπανικά απευθυνόμενος στο κοινό κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

«Είναι μια φανταστική μέρα. Από παιδί είχα ένα όνειρο και σημαίνει πολλά για μένα να είμαι εδώ. Ευχαριστώ τους φίλους της Ρεάλ, γιατί εδώ και πολλά χρόνια μού δείχνουν την αγάπη τους. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη. Τώρα έχω ένα νέο όνειρο, να φανώ αντάξιος της ιστορίας της Ρεάλ. Θα δώσω και τη ζωή μου για τη Ρεάλ και το σήμα της», ανέφερε.

«Έχω ένα μήνυμα προς τα παιδιά. Ήμουν κι εγώ κάποτε παιδί, με πάθος και όνειρα. Μπορείτε κι εσείς να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Είμαι περήφανος που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα και είμαι πλέον παίκτης της καλύτερης ομάδας στην ιστορία του ποδοσφαίρου», πρόσθεσε και κατέληξε: «Δεν θέλω να συνεχίσω, γιατί θα με πάρουν τα δάκρυα. Και τώρα όλοι μαζί, 1, 2, 3, Hala Madrid».

Στο τέλος φίλησε το σήμα της Ρεάλ στη λευκή φανέλα που φορούσε και ύψωσε τα χέρια προς το κοινό που τον αποθέωσε, ενώ η μητέρα του έκλαιγε από χαρά.