Οι neon πινακίδες είναι ένας δημοφιλής και δυναμικός τρόπος για να προσθέσετε στιλ και χαρακτήρα στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Αποτελούν μια δημιουργική και πολυδιάστατη λύση, για να προσθέσετε ζωντάνια και προσωπικότητα στη διακόσμηση του σπιτιού σας, προσφέροντας παράλληλα λειτουργικό φωτισμό και αισθητική απόλαυση.

Οι neon επιγραφές εκπέμπουν έντονο φως και είναι διαθέσιμες σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Τα πιο δημοφιλή χρώματα περιλαμβάνουν το κόκκινο, το μπλε, το πράσινο, το ροζ και το κίτρινο. Μπορούν να είναι μονοχρωματικές ή να συνδυάζουν πολλά χρώματα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είναι τόσο εντυπωσιακές, που μπορούν να αποτελέσουν το κεντρικό στοιχείο της διακόσμησης του χώρου σας.

Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και μορφές, από απλά γεωμετρικά σχήματα, μέχρι λέξεις και φράσεις ή ακόμα και περίπλοκα σχέδια και εικόνες. Μπορούν να είναι προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας προτιμήσεις, ώστε να περιλαμβάνουν αγαπημένες φράσεις, ονόματα ή μοναδικά σύμβολα.

Προσθέτουν έντονη και εντυπωσιακή αισθητική στον χώρο, δημιουργώντας μια μοντέρνα και δυναμική ατμόσφαιρα. Είναι ιδανικές για μοντέρνα, βιομηχανικά ή ρετρό στιλ διακόσμησης. Δίνουν τη δυνατότητα για εξατομίκευση με προσωπικά μηνύματα ή σχέδια που αντανακλούν την προσωπικότητά σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο ή άλλους χώρους.

Μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχους, ράφια ή να κρεμαστούν από το ταβάνι, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία στη χρήση. Μεταφέρονται εύκολα, επιτρέποντας την ανανέωση της διακόσμησης ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιήστε μια μεγάλης κλίμακας neon πινακίδα ως κεντρικό σημείο σε ένα δωμάτιο, για να τραβήξετε την προσοχή και να δημιουργήσετε ενδιαφέρον. Δημιουργήστε μια ζεστή και ατμοσφαιρική αίσθηση στο δωμάτιο με χαμηλότερης έντασης neon φωτισμό. Τοποθετήστε νέον πινακίδες με inspiration quotes στον χώρο εργασίας ή το υπνοδωμάτιο, για να ενισχύσετε τη διάθεση και την παραγωγικότητα.

Οι αυθεντικές neon πινακίδες μπορεί να είναι ακριβές. Οι LED neon πινακίδες είναι πιο οικονομικές και έχουν παρόμοιο οπτικό αποτέλεσμα. Η εγκατάσταση των παραδοσιακών neon πινακίδων μπορεί να απαιτεί ειδικές γνώσεις και εξοπλισμό. Οι LED neon πινακίδες είναι συνήθως πιο εύκολες στην εγκατάσταση. Οι παραδοσιακές neon πινακίδες χρειάζονται περισσότερη συντήρηση και έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία σε φθορές σε σχέση με τις LED.

Σε κάθε περίπτωση μια neon επιγραφή είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εκκεντρικό αντικείμενο διακόσμησης, που θα δώσει στον χώρο σας ξεχωριστό χαρακτήρα, και αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία.

Οι προτάσεις μας

NEON THIS MUST BE THE PLACE ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ 42,00 € / m2
POP ART LADY – NEON LED ARTWORK 136€

Διακοσμητικό Φωτιστικό Τοίχου Dream 395NGR1555 38x2x17cm Led 7,5W Pink Wallity 46,18 €
CANDY SHOCK Επιτοίχιο USB Φωτιστικό Neon LED 40 x 19,2 x 0,55cm – Χείλη € 69,95
BE HAPPY – ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΝΕΟΝ LED 119€
‘HELLO GORGEOUS’ WARM WHITE NEON LED WALL MOUNTABLE LED € 259