Υλικά
- Για τη σαλάτα
- 100 γραμμάρια πράσινο λόλο
- 1 χίκορι
- 1 μικρό φινόκιο
- 50 γραμμάρια καρύδια χοντροκομμένα
- 1 πορτοκάλι κομμένο σε κύβους
- 100 γραμμάρια φρέσκο τρυφερό σπανάκι
- 100 γραμμάρια κόκκινο λόλο
- Για το ντρέσινγκ
- 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
- αλάτι
- 1/4 κούπας μαγιονέζα
- 1/4 κούπας ψιλοκομμένο βασιλικό
- 2 κουταλιές χυμό λεμόνι