Υλικά
Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
5 σταγόνες ταμπάσκο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 μεγάλο και ώριμο αβοκάντο
2-3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε το αβοκάντο και τα περιχύνουμε με το χυμό του λεμονιού.
Με ένα πιρούνι το πολτοποιούμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Ρίχνουμε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο, το ταμπάσκο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.