Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε φέτες
  • 3 αβοκάντο, σε κύβους
  • 1/3 φλ. τσαγιού καλαμπόκι
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 1/4 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
  • 2 κ. σ. φρεσκοκομμένο κόλιανδρο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το λάδι με το χυμό λεμονιού και το κύμινο. Αλατοπιπερώστε το ντρέσινγκ και ανακατέψτε ξανά.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ συνδυάστε τα αβοκάντο, τα ντοματίνια, το αγγούρι, το καλαμπόκι και τον κόλιανδρο.
  3. Περιχύνετε απαλά με το ντρέσινγκ λεμονιού και σερβίρετε αμέσως.