Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 μικρό αγγούρι, κομμένο σε φέτες
- 3 αβοκάντο, σε κύβους
- 1/3 φλ. τσαγιού καλαμπόκι
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1/4 κ. γλ. αλεσμένο κύμινο
- 2 κ. σ. φρεσκοκομμένο κόλιανδρο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το λάδι με το χυμό λεμονιού και το κύμινο. Αλατοπιπερώστε το ντρέσινγκ και ανακατέψτε ξανά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ συνδυάστε τα αβοκάντο, τα ντοματίνια, το αγγούρι, το καλαμπόκι και τον κόλιανδρο.
- Περιχύνετε απαλά με το ντρέσινγκ λεμονιού και σερβίρετε αμέσως.