Υλικά
Εκτέλεση Καθαρίζουμε το λαβράκι και το ξεπλένουμε. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα ξεπλένουμε και τα κόβουμε σε κομμάτια. Ξεπλένουμε το μαϊντανό και τον ψιλοκόβουμε. Καθαρίζουμε και λιώνουμε το σκόρδο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα μανιτάρια, το μαϊντανό, το σκόρδο και τους κόκκους πιπεριού. Ανοίγουμε την κοιλιά του ψαριού και τη γεμίζουμε με το μείγμα. Τη καλύπτουμε με ασημόχαρτο για να μην ανοίξει στο ψήσιμο. Στρώνουμε με αρκετό αλάτι τον πάτο ενός ταψιού, τοποθετούμε πάνω το λαβράκι και το καλύπτουμε όλο με μπόλικο αλάτι. Παράλληλα βράζουμε για 20 λεπτά το μπρόκολο. Στην ίδια κατσαρόλα βράζουμε και τις πατάτες για 25 λεπτά. Βάζουμε το ψάρι στο φούρνο να ψηθεί. Όταν είναι έτοιμο, σπάμε το αλάτι με ένα σφυράκι, αφαιρούμε την πέτσα από το ψάρι και σερβίρουμε το ψαχνό σε ένα πιάτο. Συνοδεύουμε το λαβράκι με βραστό μπρόκολο, τις πατάτες και γαρνίρουμε με τα φύλλα ρόκας. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr