Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
- 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
- Αλάτι, πιπέρι
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. τσαγιού πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές χαλαπένιος ψιλοκομμένες
- 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κύβους
- 10 σταγόνες σάλτσα καυτερής πιπεριάς
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι και το μισό τσίλι και ανακατέψτε καλά.
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία και μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά.
- Αφαιρέστε από το τηγάνι και διατηρήστε ζεστό.
- Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε τις πιπεριές χαλαπένιος, τις ντομάτες, το υπόλοιπο τσίλι και την καυτερή σάλτσα και συνεχίστε το μαγείρεμα για 3- 5 λεπτά ακόμη.
- Ρίξτε το κοτόπουλο στη σάλτσα και μαγειρέψτε για 2 λεπτά επιπλέον.