Υλικά
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
- 6 μεσαίες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και προσθέστε το λουκάνικο και τις πατάτες.
- Καλύψτε με ένα καπάκι και αφήστε να μαγειρευτούν για 25 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
- Προσθέστε την κόκκινη και κίτρινη πιπεριά και συνεχίστε το μαγείρεμα για ακόμη 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.