Υλικά

  • 1 ασπράδι αβγού, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας
  • 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα αμυγδάλου
  • 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου
  • 1 κ. σ. αμύγδαλα σε φλέικς

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
  2. Τοποθετήστε σε ένα μπολ το ασπράδι αβγού, την ζάχαρη και το εκχύλισμα αμυγδάλου και ανακατέψτε.
  3. Προσθέστε το αλεύρι αμυγδάλου στο μείγμα και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί.
  4. Πλάστε τα μπισκότα, τοποθετήστε τα στο ταψί και πασπαλίστε με τα φλέικς αμυγδάλου.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένια απόχρωση.
  6. Αφήστε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.