Υλικά
- 1 ασπράδι αβγού, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας
- 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα αμυγδάλου
- 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι αμυγδάλου
- 1 κ. σ. αμύγδαλα σε φλέικς
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 150 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
- Τοποθετήστε σε ένα μπολ το ασπράδι αβγού, την ζάχαρη και το εκχύλισμα αμυγδάλου και ανακατέψτε.
- Προσθέστε το αλεύρι αμυγδάλου στο μείγμα και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί.
- Πλάστε τα μπισκότα, τοποθετήστε τα στο ταψί και πασπαλίστε με τα φλέικς αμυγδάλου.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένια απόχρωση.
- Αφήστε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα.