Υλικά
- 1 κ. σ. αλάτι
- 1 κ. σ. πιπέρι
- 1 κ. σ. πάπρικα
- 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
- 1 κιλό παϊδάκια (κομμένα στα δύο)
- 1 φλ. τσαγιού μέλι
- 1/2 φλ. τσαγιού σόγια σος
- 10 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλάτι με το πιπέρι, την πάπρικα και το τσίλι σε σκόνη και ρίξτε το μείγμα στα παϊδάκια βοηθώντας με τα χέρια σας να πάει παντού.
- Τοποθετήστε το μέλι, τη σόγια σος και το σκόρδο σε μία γάστρα. Μεταφέρετε τα παϊδάκια μέσα στη σάλτσα και γυρίστε 2-3 φορές μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του κρέατος καλά.
- Καλύψτε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε για 4 ώρες.
- Αφήστε να κρυώσει λίγο το κρέας, μεταφέρετε σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε ανάμεσα στα κόκαλα έτσι ώστε να δημιουργήσετε τις ατομικές μερίδες.
- Σερβίρετε με την σάλτσα που έχει μείνει στη γάστρα.