Υλικά

  • 1 κ. σ. αλάτι
  • 1 κ. σ. πιπέρι
  • 1 κ. σ. πάπρικα
  • 1 κ. σ. τσίλι σε σκόνη
  • 1 κιλό παϊδάκια (κομμένα στα δύο)
  • 1 φλ. τσαγιού μέλι
  • 1/2 φλ. τσαγιού σόγια σος
  • 10 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλάτι με το πιπέρι, την πάπρικα και το τσίλι σε σκόνη και ρίξτε το μείγμα στα παϊδάκια βοηθώντας με τα χέρια σας να πάει παντού.
  2. Τοποθετήστε το μέλι, τη σόγια σος και το σκόρδο σε μία γάστρα. Μεταφέρετε τα παϊδάκια μέσα στη σάλτσα και γυρίστε 2-3 φορές μέχρι να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του κρέατος καλά.
  3. Καλύψτε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε για 4 ώρες.
  4. Αφήστε να κρυώσει λίγο το κρέας, μεταφέρετε σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε ανάμεσα στα κόκαλα έτσι ώστε να δημιουργήσετε τις ατομικές μερίδες.
  5. Σερβίρετε με την σάλτσα που έχει μείνει στη γάστρα.