Υλικά
- 1 φλ. (230 γρ. περίπου) ξεπαγωµένο βούτυρο + επιπλέον για άλειµµα
- 1 φλ. + 1 κουταλιά ζάχαρη
- 1 3/4 φλ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του + 1 κουταλάκι µπέικιν πάουντερ
- 4 µεγάλα αβγά
- 4 κοφτά κουταλάκια στιγµιαίο καφέ, διαλυµένο σε 1 κουταλιά ζεστό νερό
Εκτέλεση
- Προθερµαίνετε το φούρνο στους 180°C (χωρίς αέρα, µόνο στις αντιστάσεις) και βουτυρώνετε 2 ταψάκια διαµέτρου 20 εκ.
- Ντύνετε τον πάτο τους µε αντικολλητική λαδόκολλα.