Υλικά

  • 1 φλ. (230 γρ. περίπου) ξεπαγωµένο βούτυρο + επιπλέον για άλειµµα
  • 1 φλ. + 1 κουταλιά ζάχαρη
  • 1 3/4 φλ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του + 1 κουταλάκι µπέικιν πάουντερ
  • 4 µεγάλα αβγά
  • 4 κοφτά κουταλάκια στιγµιαίο καφέ, διαλυµένο σε 1 κουταλιά ζεστό νερό

Εκτέλεση

  1. Προθερµαίνετε το φούρνο στους 180°C (χωρίς αέρα, µόνο στις αντιστάσεις) και βουτυρώνετε 2 ταψάκια διαµέτρου 20 εκ.
  2. Ντύνετε τον πάτο τους µε αντικολλητική λαδόκολλα.