Υλικά
- 4 στήθη κοτόπουλου, κοµµένα σε λωρίδες
- 1 κίτρινη πιπεριά, σε λωρίδες 1 πράσινη πιπεριά, σε λωρίδες 1 κόκκινη πιπεριά, σε λωρίδες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. µέλι
- µία πρέζα αλάτι
- µία πρέζα πάπρικα
- 8 τορτίγιες
- χυμός από ½ λεμόνι
Εκτέλεση
- Προθερµαίνετε το φούρνο στους 200°C. Σε ένα µπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το µέλι, το αλάτι και την πάπρικα και βυθίζετε το κοτόπουλο, ώστε να καλυφθεί καλά.
- Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά και τηγανίζετε το κοτόπουλο για 4-5 λεπτά, µέχρι να ροδίσει και να σχηµατιστεί κρούστα.
- Τοποθετείτε τις τορτίγιες τη µία επάνω στην άλλη σε ένα ταψάκι και τις καλύπτετε µε αλουµινόχαρτο. Τις βάζετε στον φούρνο να ζεσταθούν για περίπου 5 λεπτά.
- Επιστρέφετε στο τηγάνι, µέσα στο οποίο ρίχνετε τις πιπεριές και το χυµό λεµονιού. Δυναµώνετε τη φωτιά και µαγειρεύετε ανακατεύοντας απαλά για 5 λεπτά ακόµη.
- Βγάζετε από τον φούρνο τις τορτίγιες και τις απλώνετε στον πάγκο.
- Τοποθετείτε 1 κουταλιά από το µείγµα κοτόπουλου-λαχανικών στο κέντρο της καθεµιάς προς τα πάνω, ώστε να περισσεύει αρκετός χώρος στο κάτω µέρος της τορτίγιας.
- Φέρνετε το κάτω µέρος να διπλώσει επάνω στη γέµιση και κλείνετε φέρνοντας στο κέντρο τα δύο πλαϊνά. Τυλίγετε σφιχτά µε αλουµινόχαρτο.