Υλικά

  • 1 κιλό φιλέτα κοτόπουλου
  • 1 ½ φλ. (300 γρ.) στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 λεμόνι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, αναμιγνύετε το γιαούρτι, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και το λεμόνι.
  2. Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια/μπουκιές και τα προσθέτετε στη μαρινάτα γιαουρτιού.
  3. Τα ανακατεύετε για να πάει το μίγμα παντού.
  4. Ακολούθως, βάζετε το μπολ σκεπασμένο στο ψυγείο και το αφήνετε να μαριναριστεί για 2-3 ώρες.
  5. Παίρνετε ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια και περνάτε τα κομμάτια του κοτόπουλου.
  6. Τα ψήνετε στο γκριλ του φούρνου ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 35-40 λεπτά.