Υλικά
- 1 κιλό φιλέτα κοτόπουλου
- 1 ½ φλ. (300 γρ.) στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κουταλάκι πάπρικα
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι ρίγανη
- 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ, αναμιγνύετε το γιαούρτι, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και το λεμόνι.
- Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια/μπουκιές και τα προσθέτετε στη μαρινάτα γιαουρτιού.
- Τα ανακατεύετε για να πάει το μίγμα παντού.
- Ακολούθως, βάζετε το μπολ σκεπασμένο στο ψυγείο και το αφήνετε να μαριναριστεί για 2-3 ώρες.
- Παίρνετε ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια και περνάτε τα κομμάτια του κοτόπουλου.
- Τα ψήνετε στο γκριλ του φούρνου ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 35-40 λεπτά.